Sutra počinje Sajam privrede Tešanj 2016.

/

Ovogodišnji 12. Sajma privrede Tešanj 2016. biti će održan na lokaciji Kraševo bb – Carina u periodu od 19.05 do 22.05.2016. Organizator Sajma je Udruženje privredenika Biznis centar Jelah Tešanj u saradnji sa Općinom Tešanj.

Na ovogodišnjem Sajmu, koji ima međunarodni karakter očekuje se posjeta predstavnika domaćih i inostranih institucija i kompanija, kao i veliki broj privrednih subjekata sa područja općine Tešanj. Najavljeno je učešće oko 120 različitih izlagača, koji će zauzeti preko 3.000 kvadrata zatvorene i 7.000 kvadrata otvorene površine.

Kako je prilikom gostovanja na TV 1 istakao Venan Hadžiselimović, član UO UP “Biznis centar” Jelah Tešanj očekivanja su velika i ona su, i prije ovog Sajama
ostvarena. Koncept ovog Sajama nije u kvantitetu, koncept ovog Sajama
je u kvalitetu ističe između ostalog Venan Hadžiselimović. U nastavku možete pogledati kompletran razgovor sa Venanom Hadžiselimovićem.

Gost Dnevnika TV1 - Venan Hadžiselimović

Izložbene prostore na sajmu će zauzeti veliki broj domaćih, ali svakako i stranih privrednika i investitora. Zbog broja izlagača očekuje se i velika posjeta i podrška inostranih diplomatskih predstavništava, inostranih poslovnih udruženja, te neizostavno, predstavnika svih nivoa vlasti. U vremenu trajanja sajma ZOS radio će pratiti sve događaje i izvještavati o najvažnijim dešavanjima sa sajmišta. Od jutranjih sati i otvorenja sajma, naša ekipa će se truditi da u program radija uključi najzanimljivije i najbitnije sagovornik.  Svi posjetitelji 12. Sajma privrede Tešanj 2016. moći će uživati u dobrom ugođaju uz muziku koju će na prostoru sajma za vas birati naša ekipa.

Belma Torić/Rifa Vilašević

Povezani postovi

Kompanija AS iz Jelaha predstavila spoj savremenosti i tradicije na sajmu u Tešnju

AS doo iz Jelaha organizator je ovogodišnjeg predstavljanja svih...

Svečano otvoren 17. Međunarodni sajam privrede Tešanj 2023.

Danas je svečano otvoren 17. Međunarodni sajam privrede Tešanj...

Organizatori 17. Međunarodnog sajma privrede Tešanj poručuju: “Ovo će biti najbolji i najposjećeniji Sajam dosad”

17.Međunarodni sajam privrede Tešanj – BiH 2023.bit će održan...

Sve članice Grupacije Hifa-Oil i ove godine učestvuju na Sajmu privrede u Tešnju

Hifa-Oil Grupacija sa svim kompanijama-članicama i ove godine uzet...