Sutra počinje Sajam privrede Tešanj 2016.

/

Ovogodišnji 12. Sajma privrede Tešanj 2016. biti će održan na lokaciji Kraševo bb – Carina u periodu od 19.05 do 22.05.2016. Organizator Sajma je Udruženje privredenika Biznis centar Jelah Tešanj u saradnji sa Općinom Tešanj.

Na ovogodišnjem Sajmu, koji ima međunarodni karakter očekuje se posjeta predstavnika domaćih i inostranih institucija i kompanija, kao i veliki broj privrednih subjekata sa područja općine Tešanj. Najavljeno je učešće oko 120 različitih izlagača, koji će zauzeti preko 3.000 kvadrata zatvorene i 7.000 kvadrata otvorene površine.

Kako je prilikom gostovanja na TV 1 istakao Venan Hadžiselimović, član UO UP “Biznis centar” Jelah Tešanj očekivanja su velika i ona su, i prije ovog Sajama
ostvarena. Koncept ovog Sajama nije u kvantitetu, koncept ovog Sajama
je u kvalitetu ističe između ostalog Venan Hadžiselimović. U nastavku možete pogledati kompletran razgovor sa Venanom Hadžiselimovićem.

Gost Dnevnika TV1 - Venan Hadžiselimović

Izložbene prostore na sajmu će zauzeti veliki broj domaćih, ali svakako i stranih privrednika i investitora. Zbog broja izlagača očekuje se i velika posjeta i podrška inostranih diplomatskih predstavništava, inostranih poslovnih udruženja, te neizostavno, predstavnika svih nivoa vlasti. U vremenu trajanja sajma ZOS radio će pratiti sve događaje i izvještavati o najvažnijim dešavanjima sa sajmišta. Od jutranjih sati i otvorenja sajma, naša ekipa će se truditi da u program radija uključi najzanimljivije i najbitnije sagovornik.  Svi posjetitelji 12. Sajma privrede Tešanj 2016. moći će uživati u dobrom ugođaju uz muziku koju će na prostoru sajma za vas birati naša ekipa.

Belma Torić/Rifa Vilašević

Povezani postovi

Sutra PIT WinDoor 2024: Stručnošću, inovacijama i praktičnim uvidima otvorimo mogućnosti rasta

PIT WinDoor 2024: Stručnošću, inovacijama i praktičnim uvidima otvorimo...

Od 3. jula linija Sarajevo – Kopenhagen

SAS, odnosno Scandinavian Airlines će ovog ljeta pokrenuti ograničenu...

Predstavnici Međunarodnog aerodroma Sarajevo prisustvovali prvom sastanku u okviru projekta Danova Next

Međunarodni aerodrom Sarajevo ponovo je uzeo učešće u regionalnom...

Apoteci Violapharm Tešanj dodijeljen certifikat  ISO 9001:2015

ZU Apoteka Violapharm Bukva Tešanj je dodijeljen certifikat  ISO...