SVI PLAČU ZA ARMELOM

/

Njena porodica strahuje da joj se desilo najgore, a nemačka policija je izjavila da neće objavljivati imena ubijenih sve dok ne budu informisane njihove porodice.Prvu informaciju da se među ubijenima nalazi i makedonski državljanin objavila je na svom Tviteru kosovska ambasadorka u SAD, Fljora Čitaku.– Moja ćerka je bila u prodavnici u tržnom centru. Od trenutka napada, njen telefon je isključen. Moj sin je otišao da je traži po bolnicama – izjavila je Armelina majka Nazime Segaši za kosovske medije. “OSUĐUJEMO UBIJANJE NEVINIH LJUDI”: Oglasio se Iran povodom MASAKRA u Minhenu!Svedok sa mesta zločina je za koha.net rekao da je video Gostivarčanku kako plače zbog svoje ćerke koja je bila u tržnom centru. KONZULKA SRBIJE U MINHENU: Samo se jedna žena javila uspaničeno čiji su ćerka i zet bili U ŽARIŠTU NAPADA!

Kada su se otvorila vrata, desetak pripadnika specijalne policije su nas pretresali, a zatim evakuisali. Stvarno je bilo horor, svi su plakali, plakala je i žena iz Gostivara koja je tražila svoju ćerku koja radi u tržnom centru, izjavila je Škipe Mhmeti za KTV.O devojci iz Gostivara se još ništa ne zna. Njena porodica strahuje da joj se desilo najgore, a nemačka policija je izjavila da neće objavljivati imena ubijenih sve dok ne budu informisane njihove porodice.Kosovska Skaj Njuz je objavila da je među ubijenima i devojka sa Kosova, Sabina Sulaj, za koju je Armelina majka rekla da je bila prijateljica njene ćerke.Sve što znam o Sabini je da joj je majka iz Albanije, a otac sa Kosova i da je bila prijateljica moje Armele – rekla je Nazime Segaši.

Izvor


Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Oluja Boris u Europi: Zašto je postala katastrofa epskih razmjera?

Oluja Boris već je donijela ekstremne količine kiše širom...

Sve teža situacija sa poplavama u Europi: Proglašeno stanje prirodne katastrofe u Poljskoj

Gradonačelnik Lądek-Zdrója Tomasz Nowicki je već u subotu, 14....

Kako će se od novembra ulaziti u EU: Uzimanje otisaka i fotografiranje lica

Pregled pasoša, uzimanje otisaka najmanje četiri prsta i fotografiranje,...

Izbio veliki požar u Sutomoru

Vatrena stihija koja se pola sata nakon ponoći razbuktala...