Autocentar Školjić uvijek ispred drugih

/

Kako smo i navikli i ovaj put iz kompanije Autocentar Školjić nam, stižu zanimljivi noviteti. Ova renomirana kompanija, odlučila je pomoći svim vozačima prilikom servisiranja njihovih vozila.

Sada svoj termin za servisiranje, popravku automobila ili neku od drugih usluga koje su u ponudi možete zakazati online na slijedećem linku.

Kako ističu iz ove kompanije opcija zakazivanja termina je nastala kao odgovor na potrebe užurbanog života i uposleni u ACŠ se trude maksimalno da budu na raspolaganju vlasnicima automobila.

Sve što trebate učiniti ukoliko imate problem sa automobilom je posjetiti gore navedeni link i ispuniti obrazac. Kao posebnu pogodnost za sve vlasnike čiji je automobil na servisiranju, iz Autocentra Školjić nude uslugu iznajmljivanja zamjenskog vozila marke VW POLO. Cijena iznajmljivanja zamjenskog vozila po jednom danu je 50,00 KM.

Ukoliko ipak želite posjetiti autocentar Školjić – Vašeg ovlaštenog Volkswagen partnera, možete ih pronaći na adresi Marin Han bb, 74260 Tešanj.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

MADI D.O.O. – FOKUS NA DOMAĆOJ PROIZVODNJI

Kako bi proces proizvodnje bio zaokružen „od polja do...

PIT Industry 2024: Od trenutne do pametne i autonomne tvornice

PIT Industry 2024: Od trenutne do pametne i autonomne...

Tešanj: Na Međunarodnom sajmu privrede nastupaju Privredna komora Srbije sa 15 kompanija, Crna Gora, Mađarska, Indonezija, Azerbejdžan…

Tešanj, grad sa duboko ukorijenjenom poduzetničkom tradicijom, 25. septembra...