Plesni klub ”WIN” Tešanj – Turnir u Akrobatskom Rock ‘n’ Rollu

/

Već po tradiciji, četvrtu godinu za redom, Plesni klub „WIN“ iz Tešnja organizuje međunarodni turnir u Akrobatskom Rock & Roll-u. Održavanje ovog turnira planirano je za 26. februar 2017. godine, a mjesto održavanja je sportska dvorana JU “SRC” Tešanj. 

Kao i ranijih godina, pored ekipa iz Bosne i Hercegovine, učešće će uzeti i ekipe iz Hrvatske i Slovenije a u toku su pregovori sa plesnim savezima Srbije i Crne Gore. 

Organizator turnira Plesni klub “Win” Tešanj očekuje učešće od 400 do 500 takmičara tako da ovo takmičenje predstavlja jedno od najvećih u Bosni i Hercegovini. 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

MADI D.O.O. – FOKUS NA DOMAĆOJ PROIZVODNJI

Kako bi proces proizvodnje bio zaokružen „od polja do...

PIT Industry 2024: Od trenutne do pametne i autonomne tvornice

PIT Industry 2024: Od trenutne do pametne i autonomne...

Tešanj: Na Međunarodnom sajmu privrede nastupaju Privredna komora Srbije sa 15 kompanija, Crna Gora, Mađarska, Indonezija, Azerbejdžan…

Tešanj, grad sa duboko ukorijenjenom poduzetničkom tradicijom, 25. septembra...