Mališani iz JU Dječiji vrtić Maglaj u posjeti Općinskom načelniku

/

Sa osmijesima na licima mališani su ušli u salu Općinskog vijeća Doma kulture „Edhem Mulabdić“ i dočekali Općinskog načelniku kako bi ga pozdravili, poželjeli sreću i pokazali mu ono što su pripremali samo za njega. Njihova radost, program koji su prikazali kroz recitacije i pjesmice nije ostavio nikog ravnodušnim. 

„Ja vam se zahvaljujem što ste nam došli u posjetu. Jako sam obradovan što ćemo se družiti danas. Vjerujem da ste pripremili neke pjesmice, pa ću rado da ih poslušam“ istakao je Općinski načelnik.

Sa namjerom da ga obraduju, mališani su pripremili i neke poklone koji su sami napravili.  Razgovarali su o crtićima, a mališani su s nestrpljenjem odgovarali na svako postavljeno pitanje. Načelnik je za kraj odlučio da ih obraduje, pa je pripremio sokove, grickalice, slatkiše i pozvao opet na druženje.


Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Poboljšanje infrastrukture u Poslovnoj zoni Mravići

U proteklom periodu, u Poslovnoj zoni Mravići realizirane su...

Apel za dobrovoljne davaoce krvi: u Tešnju Hitno potrebna krvna grupa A+

Crveni križ Tešanj upućuje hitan apel za dobrovoljne davaoce...

BOLAN IMA SAMO JEDNU ŽELJU, A ZDRAV IH IMA 1001! – PRIČA ONKOLOŠKOG PACIJENTA IZ TEŠNJA

Poštovana gospodo na vlasti, znam da vam u ovoj...

Asima Halilović: Trenerica, sutkinja, ali i uspješna studentica – kako spojiti streljaštvo i mašinstvo

Asima Halilović, mlada i uspješna sportistkinja iz Tešnja, može...