Butik ”Vjenčanice Verica”: Odaberite vašu vjenčanicu iz snova!

/

Izbor vjenčanice za svaku ženu uvijek je stresan trenutak. Sve bi htjele da ona bude savršena i u svojim glavama uvijek imaju zamišljen model o kojem maštaju otkako su bile male djevojčice. Tu često nastaje problem, jer je ponekad teško pronaći baš ono što ste vi sebi zamislili.

Ali, znate kako kažu? Za svaki problem nađe se rješenje. Za probleme ovakve vrste rješenje je butik ”Vjenčanice Verica”. Uz veliki izbor vjenčanica modernog i klasičnog kroja, svaka žena može pronaći nešto za sebe. Butik se nalazi u Banjaluci u centru grada Jevrejska bb, 1 sprat, a sve dodatne informacije možete dobiti i na tel.051/213-331 i 065/684-546.

Sve za vaš najljepši dan možete pronaći u butiku ”Vjenčanice Verica”. Pored velike ponude prekrasnih vjenčanica kod nas možete pronaći i svu propratnu opremu za kićenje svatova kao i navlake i mašne za ukrašavanje svadbenih salona. Da se riješite brige i muke, najbolja preporuka je butik ”Vjenčanice Verica”.

Uživajte u Vašim najljepšim danima, uz pomoć butika ”Vjenčanice Verica”.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

MANN+HUMMEL pruža podršku mladim talentima: Ponosni smo što podržavamo obrazovanje

U MANN+HUMMEL BA vjerujemo da je obrazovanje temelj uspješne...

Održan IV B2B susret projekta “Pouzdanost 2023/24”

Juče je u Tešnju, u okviru projekta “Pouzdanost 2023/24”,...

Postavljanje standarda: ESG kao filozofija poslovanja i življenja, a ne korporativni PR trend

U velikom broju tekstova, podcasta, konferencija i svih ostalih...

Bajramska ponuda koju ne smijete propustiti! Oplemenite svoj stil uz Dresscode

Odaberite četiri proizvoda, a četvrti dobivate besplatno Dresscode, vodeći bosanskohercegovački...