Zenica: Oduzeta 82 kilograma heroina

/

Nastavljaju se aktivnosti s ciljem dokazivanja počinjenog krivičnog djela i pronalaska počinilaca.

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), u zajedničkoj akciji sa službenicima Uprave za indirektno oporezivanje BiH području Zenice pronašli su i oduzeli oko 82 kilograma supstance koja svojim izgledom i svojstvima asocira na heroin.

– Akcija je izvedena 19. jula uz nadzor dežurne tužiteljice Tužilaštva BiH, sapćili su iz SIPA te istakli da njihovi i službenici Uprave za indirektno oporezivanje BiH, u saradnji sa Obavještajno-sigurnosnom agencijom BiH, nastavljaju aktivnosti s ciljem dokazivanja počinjenog krivičnog djela i pronalaska počinilaca.

– O svim preduzetim aktivnostima u narednom periodu, javnost će biti blagovremeno obaviještena, zaključili su iz ove agencije. 

zosradio/oslobodjenje.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

U BiH se vraćaju ljetne vrućine: U početku će biti podnošljivo, a onda slijedi toplotni val

Do kraja ove sedmice očekuje se idealno ljetno vrijeme....

Za dlaku izbjegnuta tragedija: Grom udario u prozor pod kojim je spavala

U selu Višnjevo, tačnije u zaseoku Potok u Biljanskoj...

Svi putevi iz Sarajeva od jeseni vode u Rim

Dugo očekivana direktna aviolinija na relaciji Sarajevo - Rim...

Revizija poljoprivrede u FBiH: Nezakoniti poticaji i duple proizvodnje

Ured za reviziju institucija u Federaciji Bosne i Hercegovine...