Euro Metali uveli najnoviji ISO 9001:2015

/

Certifikaciju je obavila renomirana njemačka certifikacijska kuća TÜV SÜD Management Service GmbH sa sjedištem u Münchenu

Euro – Metali d.o.o. Doboj Jug, kompanija kćerka HIFA OIL, uvela je najnoviji ISO 9001:2015 standard za djelatnost “Trgovina proizvodima i poluproizvodima crne metalurgije. Certifikacijskim auditom potvrđeno je da je unutar firme implementirano poslovanje u skladu sa svim normama ISO standard, kao i sistem kvaliteta koji će omogućiti dodatnu konkurentsku prednost za ovu kompaniju. Nakon kupovine slovenske firme Mersteel d.o.o. Sarajevo koja posluje u BiH, uvođenjem najnovijeg ISO standarda Euro – Metali su potvrdili svoju lidersku poziciju na domaćem tržištu sa perspektivom snažnijeg nastupa u regiji Jugoistočne Evrope.

“Certifikaciju je obavila renomirana njemačka certifikacijska kuća TÜV SÜD Management Service GmbH sa sjedištem u Münchenu. Na ovaj način šaljemo poruku svim našim postojećim i potencijalnim poslovnim partnerima da smo pouzdana kompanija, na koju se mogu bezrezervno osloniti u segmentu nabavke konstrukcijskih čelika”, kazao je Jasmin Subašić direktor Euro – Metala.

Kompanija je lider na tržištu BiH u prodaji konstrukcijskih čelika u šta spadaju cijevi, limovi, nosači, puni čelik, profili, itd. Akvizicijom slovenskog Mersteela Euro – Metali su dobili najkvalitetnije opremljen objekat na području Jugoistočne Evrope kada je u pitanju ova branša.

zosradio.ba/oslobodjenje.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Keks i čokolada kao luksuz: Ko će sebi priuštiti čokoladu po cijeni od 10 KM?

Dugotrajan rast troškova, ponajviše sirovina, natjerao je preduzeća iz...

Visoke školarine u BiH: Roditelji uzimaju kredite za obrazovanje svoje djece

Visoke cijene studija, skup podstanarski život i često neuvjetni...

Danas moguća slaba kiša, a evo kakvo nas vrijeme očekuje do kraja radne sedmice

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno...

Nesreća u BiH: Automobil završio na krovu, ima povrijeđenih, nastale gužve

U sarajevskom naselju Bojnik jutros je došlo do saobraćajne...