Mark Wahlberg najplaćeniji glumac na svijetu

/

46-godišnja zvijezda našla se na mjestu pri vrhu liste koju je sastavio magazin Forbes, a na prvom mjestu našao se zahvaljujući zaradi od “Transformers: The Last Knight” i komedijskog nastavka “Daddy's Home 2”, koji će se pojaviti u novembru.

“Prvi film je možda postigao očajan rejting od 15 posto na Rotten Tomatoes i najnižu zaradu od franšize do sada, ali Wahlberg ne treba brinuti – fiksna kompenzacija znači da ima koristi čak i kada filmovi ne rade dobro”, saopćeno je iz Forbesa.

Dwayne Johnson, koji je prvi put postavljen na listu 2016. godine, je na drugom mjestu sa zaradom od 65 miliona dolara, nakon što je glumio u spasilačkoj akciji-komediji “Baywatch” i u HBO komediji “Ballers”.
zosradio/klix.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Milica Todorović pala u trans zbog komentara Zdravka Čolića: “Skinuću se gola i trčaću oko zgrade”

Pjevačica Milica Todorović označila je u jednoj objavi kolegu...

Počelo snimanje nastavka “Žikine dinastije”, pogledajte ko su novi Žika i Milan

U Beogradu je u toku snimanje novog nastavka čuvenog...

Severina u minijaturnom bikiniju: “Noge dugačke kao ponedjeljak” (FOTO)

Severina je očarala obožavatelje najnovijom fotografijom u bikiniju koju...