EURO ROAL: Maco Okovi u ponudi od 2018

/

Doboj Jug, 19. decembar 2017. – EURO ROAL, vodeći distributer Aluminijskih , PVC LB. Profila, materijala od Inoxa, polikarbonata i pleksiglasa, dobio je zastupništvo za Bosnu i Hercegovinu Maco Okova za PVC stolariju. Na ovaj način EURO ROAL je sa još jednim liderom u prodaji okova za PVC stolariju u Evropi upotpunio svoju ponudu i učvrstio poziciju vodećeg na tržištu.

 “Sa predstavnicima njemačke kompanije Maco Okova, MAYER & CO BESCHLÄGE GMBH,  potpisan je ugovor o zastupništvu za BiH, a početak prodaje Maco Okova za PVC stolarije planiran je od 2018. godine. Cilj nam je da uz prodaju PVC LB.Profila ponudimo kupcima i partnerima kompletnu ponudu. Na taj način imat ćemo sve na jednom mjestu za proizvodnju PVC prozora i vrata. Najnovija poslovna saradnja uklapa se u naš ukupni plan koji ima za cilj zadržati lidersku poziciju u distribuciji Aluminija i Inoxa na domaćem tržištu, razvijati nove projekte prodaje asortimana PVC stolarije, LB.Profila, Polikarbonata i Plexiglasa na domaćem tržištu, te ulazak na tržišta Balkana sa vlastitim lagerima”, kazao je Admir Djedović direktor kompanije EURO ROAL.

EURO ROAL je jedan od vodećih distributera aluminijskih i PVC profila, materijala od Inoxa i građevinskih okova. Kompanija je prošle godine povećala prihode za 45% u odnosu na 2015. Ukupna prodaja aluminijskog asortimana 2016. iznosila je 1.300 tona, dok je za asortiman od Inoxa količinska prodaja iznosila 1100 tona.

EURO ROAL je kompanija kćerka HIFA OIL. U posljednjih godinu dana EURO ROAL doživljava poslovnu ekspanziju. Početkom 2017. godine njemačka firma sa 50 godina dugom tradicijom, koja je lider u proizvodnji profila za vrata i prozore LB.Profile GmbH postala je osma članica HIFA OIL Grupacije. LB.Profile razvija sisteme za prozore i vrata, sa ogromnom kompetencijom, vrhunskom tehnologijom i akumuliranim znanjem. Od 1960. godine razvijaju sisteme profila široke namjene, prvenstveno za vrata i prozore, kao i industrijske profile.

 zosradio.ba/mcm.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Koliko je BiH uradila na prilagođavanju privrede obnovljivim izvorima energije

Evropska komisija uvela je prošle jeseni mehanizam za ugljično...

Sarajevo Business Bridge Awards – Nagrada mesnoj industriji Madi za projekat godine

Mesna industrija MADI dobitnik je nagrade Sarajevo Business Bridge Awards za...

Tri decenije inovacija u medijskoj i marketinškoj industriji

Prošlo je 27 godina otkako je TNT Group započeo svoju misiju...