Piro promet iz Tešnja svrstan među najbrže rastuće kompanije u BiH!

/

Tešanjska kompanija „Piro promet“ svrstana je zbog svog uspješnog poslovanja među brzorastuće kompanije u Bosni i Hercegovini.

Poslovne novine su u sklopu projekta „Brzorastuće kompanije u BiH i regiji“ sprovele sveobuhvatnu analizu i rangiranje poslovnih subjekata koji su zadovoljili kriterije zbog brzog rasta, a „Piro promet“ je svrstan među 659 kompanija u našoj zemlji sa najbržim rastom i to na osnovu odličnih rezultata u protekle tri godine.

Projekat je osmišljen kako bi se uočili realni tržišni potencijali te kako bi se predstavile kompanije čiji su poslovni procesi u savršenom skladu, a samim tim i pogonsko gorivo ekonomskog razvoja BiH. Analizom je obuhvaćeno više od 31 000 kompanija koje su predale završne račune u 2016. godini.

„Piro promet“ je osnovan u aprilu 2004. godine, kapaciteti su se kroz godine neprestano širili, a sada imaju 57 uposlenih i posluju na četiri lokacije.  Firma se bavi prodajom građevinskog materijala. U njihovim poslovnicama možete pronaći sve – od građevinskog materijala, do roba široke potrošnje.

Vlasnik kompanije Jasmin Piro je u razgovoru za ZOS Radio izrazio zadovoljstvo priznanjem Poslovnih novina.

– Ovo je potvrda da smo na pravom putu i mogu reći da smo zaista zadovoljni što smo svrstani među najbrže rastuće kompanije u BiH. U budućnosti ćemo nastojati da opravdamo ovo povjerenje – kazao je Piro.

Dodao je da je ovo samo početak te da će dodatno proširiti svoje kapacitete u narednom periodu.

– Planiramo izgradnju stambenih objekata u tešanjskom naselju Kotlanice, rekonstrukciju benzinske pumpe na Tešanjci ali i širenje kapaciteta prodajnih objekata – zaključio je Piro kratko u razgovoru za ZOS Radio.

ZOS Redakcija

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Za manje od mjesec dana u BiH propalo 105 preduzeća

U BiH je u prethodnih nešto manje od mjesec...

Prijavite se na biznis takmičenje – predstavite svoju kompaniju

Brčko distrikt, 25. jula 2024. – LRC Business Intelligence...

Međunarodni aerodrom Sarajevo slavi 55 godina postojanja

Međunarodni aerodrom Sarajevo s ponosom najavljuje sedmicu aktivnosti povodom...