Osoblje Hitne pomoći u Tešnju ponovo dokazalo svoju brigu o pacijentima

/

U moru priča koje pokazuju svu brutalnost vremena u kojem živimo, svakako one pozitivne ljudske tople priče uvijek izazovu pažnju svakog pojedinca.
Upravo jednu od takvih saznali smo sinoć od našeg sugrađanina Harisa Alića koji nam je opisao događaje iz Službe Hitne pomoći u Tešnju. Prema riječima Harisa sinoć tokom posjete Domu zdravlja u Tešnju odnosno Službi hitne pomoći, jedna majka djeteta je  aboravila svoj novčanik. I pored velikih obaveza koje je imala dežurna doktorica Emina Kahrimanović koja je i ukazala pomoć djetetu, je izašla za majkom i djetetom na parking kako bi vratila novčanik.
”Svi ih napadamo.kada nam nešto ne štima. Sada samo želim da pohvalim ekipu Hitne pomoći: Nerminu Maličević, Amela Hasaničevića i dr Eminu Kahrimanović.” – napisao je između ostalog Haris Alić.
Bravo ponovo za naše heroje u bijelom, koji ne samo da vode računa da nam pomognu sa zdravstvenim problemima, nego se trude da nam otklone i brige koje se pojave u ovakvim situacijama. 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Počinje kampanja za izbore u BiH: 26.089 kandidata lovi glasove za 3.342 pozicije

 Lijepljenjem prvog plakata, konvencijama, predstavljanjem kandidata, promovisanjem slogana i...

Saobraćajna nesreća u Mravićima: Učestvovali strani državljani

Danas je u Mravićima, općina Doboj Jug, došlo do...

Požar u Klancima uzrokuje zagađenje zraka u Tešnju: Indeks kvaliteta zraka “Nezdrav”

Tešanj se danas suočava s visokom razinom zagađenja zraka,...

VIDEO: Reakcija heroja koji su noć proveli na požarištu, nakon dolaska helikoptera OSBiH

Nakon dramatičnih sati borbe sa požarom iznad Novog Šehera,...