Tragedija u Zavidovićima: Za volanom “jette” poginuo 22-godišnjak

/

Dvadesetdvogodišnji mladić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 3 sata dogodila u ulici Zlatnih ljiljana u Zavidovićima, potvrđeno nam je iz MUP-a ZDK.

– U nesreći, koja se dogodila u 2.50 sati učestvovala su vozila “golf 3”, kojim je upravljao vozač I. A. i koji je lakše povrijeđen, te automobil “vw jetta” za čijim volanom je bio M. A. (22), koji je zadobio teške tjelese povrede. On je vozilom Službe hitne pomoći Doma zdravlja Zavidovići prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica, gdje je dežurni ljekar u 4.50 sati konstatovao smrt – potvrdio nam je dežurni operativni MUP-a ZDK.

Uviđajem na mjestu nesreće rukovodio je dežurni kantonalni tužilac, a obavili su ga pripadnici PS Zavidovići.

U toku je istraga svih okolnosti ove tragedije.

Na području Zeničko-dobojskog kantona sinoć se dogodila još jedna teška nesreća, u kojoj su tri osobe zadobile teške tjelesne povrede.

– Na magistralnom putu M-17, u mjestu Topčić Polje u 1.40 sati dogodila se nesreća u kojoj su učestvovali “golf 4”, kojim je upravljao vozač M. N. iz Zenice koji je teško povrijeđen, kao i dvoje putnika u istom vozilu od kojih je jedno zadobilo teške, a drugo lakše tjelesne povrede. Vozač drugog vozila, također “golfa 4”, čiji su inicijali T. S. iz Zenice zadobio je lakše povrede – kazao nam je dežurni operativni.

O ovoj nesreći je obaviješten dežurni tužilac, a uviđaj su obavili pripadnici Odjela krim-policije PU I Zenica.

zosradio.ba/http://www.nezavisni.ba 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Vlada Federacije BiH dodjeljuje 2,3 miliona litara dizela poljoprivrednicima

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva saopćilo je da...

Most je davno gotov: Kada će konačno biti završen granični prijelaz u Gradišci

Zbog velikih gužvi na Graničnom prijelazu Gradiška, i građani...

Snažan zemljotres pogodio BiH, još nema podataka o jačini

Snažan zemljotres pogodio je Bosnu i Hercegovinu, a prema...

Još danas hladnije, od sutra lagani rast temperatura

U Bosni pretežno oblačno vrijeme većinom sa slabom kišom....