Apel za pomoć: Vratimo ovoj divnoj ženi osmijeh na lice

/

Dragi prijatelji, u masi apela za pomoć nadam se da će ovaj apel imati efekat i da ćemo uspjeti pomoći mojoj mami. Naime, odnedavno su mami dijagnosticirali teško oboljenje od tada počinje naša bitka. Kemotrepije, lijekovi, doktori, bolnica, igle, bol, strah, tuga, iščekivanje, brige su postali naša svakodnevnica, a time je i osmijeh moje mame počeo da nestaje. Sve bi bilo lakše da moja mama nije penzionerka, bez životnog saputnika, koja treba sama sve da finansira.

Potrebna su velika sredstva za liječenje, zato pozivom na humanitarni broj 090 291 011 pomažete u prikupljanju sredstava za liječenje moje mame koja se bori sa ovom teškom bolešću. 

Pomozite nekom drugom, da bi pomogli sebi! Vratimo ovoj divnoj ženi osmijeh na lice. Izdvojite 2 km, učinite dobro djelo i pozovite br 090 291 011. Hvala vam dobri ljudi.

Zosradio.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Budimo humani: Pomozimo malom Darisu iz Tešnja

Apel pokrećemo za petogodišnjeg Darisa kojem je potrebna operacije...

Udružimo se Tešnjaci: Pomozimo Indiri!

Pozivamo vas da se pridružite apelu za pomoć našoj...

Ovo je Tešnjak koji treba našu pomoć- budimo humani kao i uvijek!

Prvi ciklus je uspješno urađen i uplaćena je prva...

Sabina iz Tešnja nema novac da kupi terapiju svojoj kćerki

Našoj redakciji se obratila majka djevojčice koja boluje od...