EDUKA BH Tešanj : Upis je u toku za stručno osposobljavanje

/

Ovo je vrijeme cjeloživotnog učenja. Odaberite svoje novo zanimanje i stručno se osposobite za jedno od stotinu TOP zanimanja koje nudimo.
Stručno osposobljavanje traje 200 časova (dva do tri mjeseca). Praktični dio se obavlja u vašem mjestu ili neposrednj blizini, teoretski dio u Centru EDUKA BH Tešanj, a instruktivno-konsultativni distance learningom. Po završenom školovanju polaznici polažu usmeni i pismeni dio ispita. Oni koji uspješno završe dobivaju CERTIFIKAT O STRUČNOJ OSPOSOBLJENOSTI za određeno zanimanje, protokolisan i ovjeren pečatom Centra za obrazovanje odraslih EDUKA BH Tešanj, pečatom suda Apostille, može se upisati u e-radnju knjižicu, sa kojim se može zaposliti bez protekcije, dobiti posao i radna dozvola u zemljama EU. Cijenjen je od strane poslodavaca, priznat od inspekcijskih organa, poželjan od mladih ljudi. Štampan na Bosanskom i Engleskom jeziku.

 NEKA OD ZANIMANJA iz programa STRUČNOG OSPOSOBLJAVANJA:


Novinar-PR menadžer, knjižničar, viši knjižničar, njegovatelj-ica starij i iznemoglih lica, kozmetičar, kuhar, pizza majstor, operater na CNC mašinama, daktilograf, tehnički sekretar, dizajner, operater na računaru, offset strojar, knjigovezac, krojač, komercijalista, viljuškarista, izolater, armirač, fasader, tesar, zidar, vrtlar, ložač centralnog grijanja, zavrašivač, bravar..

EDUKAcija je najmudrija investicija!

☎️ Info i prijave:
Tešanj 032/942-740
Banja Luka: 064/435-7748
Brčko: 060/3555-601
Sarajevo:061/477-597
Tuzla:062/900-559
Zenica:062/873-378

Zosradio.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Posljedice suše odražavaju se na cijene hrane: Čekaju li nas nova poskupljenja

Katastrofalna suša ovog ljeta izazvala je velike štete na...

Kiša u većem dijelu BiH

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno...

Keks i čokolada kao luksuz: Ko će sebi priuštiti čokoladu po cijeni od 10 KM?

Dugotrajan rast troškova, ponajviše sirovina, natjerao je preduzeća iz...

Visoke školarine u BiH: Roditelji uzimaju kredite za obrazovanje svoje djece

Visoke cijene studija, skup podstanarski život i često neuvjetni...