USAGLAŠENI DETALJI: Učešće državne delegacije Republike Sjeverne Makedonije i makedonskih privrednika na 15.Međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2019

/

U  Ambasadi Republike Sjeverne Makedonije u Sarajevu, utorak 28.05.2019. godine, održan je radni sastanak predstavnika Udruženja privrednika „Biznis centar“ Jelah-Tešanj sa  Njegovom Ekselencijom, Ambasadorom Republike Sjeverne Makedonije, gospodinom Ekrem Ebibi.

Delegaciju Udruženja privrednika su činili Predsjednik,  gospodin Senad Brka i koordinator projekta između Vlade Republike Sjeverne Makedonije i Udruženja privrednika „Biznis centar“ Jelah-Tešanj, gospodin, dr.sc. Venan Hadžiselimović.

Sastanak je bio na temu učešća i angažmana zemlje partnera Republike Sjeverne Makedonije na predstojećem, 15.Međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2019, koji će se održati u periodu od 13-16. juna 2019. godine.

Usaglašeno je djelovanje i učešće državne delegacije Republike Sjeverne  Makedonije i makedonskih privrednika, kako na izlagačkom, tako i na konferencijskom dijelu 15.Međunarodnog sajma privrede Tešanj 2019.

zosradio.ba/http://up.biznistesanj.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

MADI – Najavljena finansijska podrška za uposlenike

Najveća mesna industrija u Bosni i Hercegovini MADI najavila...

Počeo ProCredit Connect – Regional B2B Summit: Tri dana, 300 kompanija i više od 500 učesnika

Sarajevo će od 30. septembra do 2. oktobra 2024....

U organizaciji LRC-a održan još jedan B2B susret projekta “Pouzdanost” u Tuzli

U organizaciji LRC bonitetne kompanije i Grada Tuzla, juče...

Nakon 18. Međunarodnog sajma privrede: “Velike ribe i mali Ferrari” – tešanjski uspjeh iznutra

Ako doktor ekonomskih nauka kaže da je ovaj Sajam...