Velika akcija u ZDK: Uhapšene tri osobe povezane sa zloglasnim klanovima iz Crne Gore

/

Riječ je o osobama koje su povezane sa trgovinom droge, a kod njih su, kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, pronađene falsificirane novčanice, ali i falsificirani dokumenti koji koriste navedeni klanovi.

Uhapšene osobe će nakon kriminalističke obrade sutra biti predate u nadležnost Tužilaštva ZDK. Prema zvaničnim informacijama, oni se terete za organizirani kriminal, krivotvorenje dokumenata i neovlaštenu proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Saznajemo da su u toku pretresi na četiri lokacije, a akcija se provodi u mjesto Begov Han kod Žepča, te naselju Kanal i Bulevaru Kulina bana u Zenici. Akcija je u toku i navodno se traga se za još nekim osobama.
zosradio.ba/klix.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Očekuje se umjeren ekonomski rast, inflacija u trećem kvartalu 2,2 odsto

Centralna banka BiH očekuje umjeren ekonomski rast u trećem...

U Bosni i Hercegovini nedostaje oko 70.000 radnika

Trenutno u Bosni i Hercegovini u svim sektorima nedostaje...

Nevrijeme stiglo u BiH: Ulice pod vodom, kolaps u saobraćaju

Kako su meteorolozi i najavili, nevrijeme je danas, 28....

Alarmantno poskupljenje u BiH: Potrošači u krizi, vlasti bez konkretnih mjera!

U svega nekoliko proteklih dana saznali smo da će...