Tečni beton završio na četiri automobila u tunelu Vranduk

/

Na svu sreću nije bilo povrijeđenih osoba. Jedan od vozača automobila javio se redakciji portala Klix.ba i ispričao detalje nemilog događaja.

Foto: ČitateljFoto: Čitatelj



“U nedjelju oko 23 sata, između velikog i malog tunela na Vranduku, kada smo prolazili pokraj mašine za miješanje betona, čuli smo eksploziju. Potom smo čuli svojevrsno rešetanje po automobilu – beton je iz mašine padao po mom autu i još tri automobila. Imam oštećenja po cijeloj desnoj strani, a beton je ušao i kroz malo otvoren prozor na strani vozača”, navodi naš sagovornik.

Foto: ČitateljFoto: Čitatelj



Kako je zaključio, automobil je pokušao oprati tri puta, ali bezuspješno, a uslijedit će i zahtjev za odštetom od izvođača radova na Vranduku.

Automobil sam prao tri puta i još uvijek ga nisam oprao do kraja.

zosradio.ba/klix.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Što je koštalo 100, sada je 150 KM: “Cijene otišle u nebo”

Građani su konstantno na udaru poskupljenja hrana, što mnogim...

Federalni zavod zdravstvenog osiguranja: BiH ima daleko najveću stopu PDV-a na lijekove u regiji

Posljednjih dana može čuti populistička priča vladajuće koalicije na...

Uživajte još danas u suncu, već sutra slijedi preokret

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme...