Drama u Zenici: Stanare probudio gusti dim, razbijali vrata i prozore, bježali na balkone…

/

Prava drama odvijala se protekle noći u soliteru na adresi Bulevar Kulina bana na broju 32 u Zenici, a kada je došlo do zapaljenja ormarića, odnosno pancirnih osigurača i dijela instalacija u prizemlju zgrade.

Kako saznajemo od stanara solitera, haos je počeo u tri sata poslije ponoći, a svi oni ostali su u šoku kada im se stanovima počeo širiti gusti dim koji ih je i probudio.

– Probudio nas je gusti dim, prvo smo mislili da gori nekome stan. Razbijali smo vrata i prozore da dim izlazi iz haustora. Dosta komšija je bježalo na balkone da ne bi gutali dim. Trauma, haos, šok – priča nam jedan od stanara zgrade.

Kako saznajemo, zbog gutanja dima u Hitnu službu javio se bračni par s maloljetnom djevojčicom, a stanari koje smo zatekli na stubištu zgrade nisu bili raspoloženi govoriti o traumi koja ih je probudila u pola noći.

Na licu mjesta bili su vatrogasci koji su brzo lokalizirali požar, policija i inspektori koji su obavili uviđaj, a kojim će biti utvrđeno šta je uzrok zapaljenja instalacija.

zosradio.ba/avaz.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Što je koštalo 100, sada je 150 KM: “Cijene otišle u nebo”

Građani su konstantno na udaru poskupljenja hrana, što mnogim...

Federalni zavod zdravstvenog osiguranja: BiH ima daleko najveću stopu PDV-a na lijekove u regiji

Posljednjih dana može čuti populistička priča vladajuće koalicije na...

Uživajte još danas u suncu, već sutra slijedi preokret

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme...