HUGLU U PRODAJI U PRODAVNICAMA DANIALS (TEŠANJ, BANJALUKA I SARAJEVO)

/

Obavještavamo sve ljubitelje lova da je firma DANIALS  Tešanj, kao generalni distributer HUGLU-a za Bosnu i Hercegovinu dobila novu količinu lovačkih pušaka ovog proizvođača za tržište BiH. Među modelima se nalazi i popularna poluautomatska sačmarica model RENOVA koja je 2. godine uzastopno proglašena za najbolje i najpouzdanije oružje za love u ovoj kategoriji.

Ako vam se sviđa ideja nečega pouzdanog i čvrstog, sa malo više elegancije i nadaleko čuvenim i poznatim turskim orahovim kundakom onda je HUGLU idealan izbor za vas. 

Miralem Bahtić voditelj maloprodaja u DANIALS-u nam je rekao da je RENOVA idealan izbor kako za love početnike, tako i za one iskusne lovce koji znaju šta tačno žele da imaju od lovačkog vatrenog oružja.

Ove modele možete naći u prodavnicama u Tešnju, ul. Poslovna zona VIla/Bukva, Banjaluci ulica Mladena Stojanovića i Sarajevu, ul. Ive Andrića br. 2. (Alipašino polje).

Redakcija/zosradio.ba

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

ProCredit Bank na Sajmu privrede u Tešnju: Zajedno za održivi rast BiH

ProCredit Bank ponosno učestvuje na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu privrede...

Enes Begović stiže u Tešanj: Koncert povodom 18. Međunarodnog sajma privrede

Popularni pjevač Enes Begović održat će koncert u Tešnju...

MADI D.O.O. – FOKUS NA DOMAĆOJ PROIZVODNJI

Kako bi proces proizvodnje bio zaokružen „od polja do...

PIT Industry 2024: Od trenutne do pametne i autonomne tvornice

PIT Industry 2024: Od trenutne do pametne i autonomne...