MADI d.o.o. Tešanj: Naš put u EU-rastemo zajedno!

/

Na današnji dan, prošle godine, smo realizirali prvi bh. izvoz pilećeg mesa u EU.  To je bio važan korak, kako za našu kompaniju, tako i za druge izvoznike sveukupne mesne industrije Bosne i Hercegovine.

Otad pa do danas, naše tržište je prošireno, pored tržišta susjednih zemalja i na: Njemačku, Švedsku i Hrvatsku. Nastojimo otvoriti i nova tržišta, te svakodnevno imamo upite i sastanke, a o čemu svjedoče i intenzivni sastanci sa potencijalnim kupcima.  Jako je pozitivno da potencijalni kupci sa novih tržišta dolaze nama, prvi inicirajući razgovore.

 

videoprilog Muhameda Čabrića (Federacija danas)


 


 

Mi dalje nastavljamo sa našim planovima, ponosni što smo potvrdili našu lidersku poziciju, ne samo kao najveća mesna industrija u BiH nego i kao kompanija koja postavlja stazu kojom će ići drugi bh. izvoznici iz mesne industrije

U proteklih 12 mjeseci bilo je mnogo poteškoća i neizvjesnosti sa kojima se suočava svjetska privreda i u tom smislu teško je predvidjeti šta budućnost nosi obzirom da je situacija sa COVID-19 još uvijek jedna velika nepoznanica. Međutim, MADI je odlučan da prije svega bude odgovorna domaća kompanija koja će najprije štititi interese domaćeg tržišta i kontinuirano snabdijevanje pilećim mesom i mesnim prerađevinama.

zosradio.ba/madi.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Svečano otvoren 18. Međunarodni sajam privrede Tešanj – BiH 2024

Presijecanjem vrpce svečano je otvoren 18. Međunarodni sajam privrede,...

U organizaciji LRC Bonitetne agencije Održano poslovno takmičenje “B2B Pitch Battle” u Brčkom

LRC Bonitetna agencija, u sklopu projekta "Pouzdanost 2023/24", uspješno...

INDONEZIJA JE ZEMLJA PARTNER 18. MEĐUNARODNOG SAJMA PRIVREDE TEŠANJ 2024

“Sa velikim zadovoljstvom potvrđujemo da će Republika Indonezija biti...