Ministar Nebojša Nikolić: Korupciju treba sistemski rješavati

/

Pandemija izazvana virusom korona je usporila sve procese u društvu. Ministarstvo pravosuđa i uprave ZDK je pokušalo i u ovim nepredviđenim okolnostima izvršavati svoje zadatke i realizovati postavljene ciljeve. Nastavljeni su radovi na rješavanju infrastrukturnih pitanja na području cijelog kantona.

O ovim aktivnostima ali i svim ostalim za ZOS radio govorio je Nebojša Nikolić, Ministar za pravosuđe i upravu Zeničko-dobojskog kantona. OP čemu smo razgovarali sa Ministrom za pravosuđe i upravu poslušajte u nastavku.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Ministar Čajić i načelnik Huskić otvorili 16. sajam meda, pekmeza, voćnih delicija, eko bilja i etno stvaralaštva

Udruženje pčelara "Pčela" Tešanj i Udruženje žena "Ruka" Kalošević...

Pojačan inspekcijski nadzor u ustanovama, kuhinjama i drugim objektima u kojima se vrši ishrana učenika

Kantonalna uprava za inspekcijske poslove obavještava sva pravna i...

Isplaćeni poticaji za poljoprivrednu proizvodnju u plastenicima i staklenicima te zasnivanje zasada koštičavog, jabučastog i jezgrastog voća

Ministarstvo finansija Zeničko-dobojskog kantona obezbijedilo je sredstva te danas,...