Oblačno vrijeme i u narednim danima

/

Danas će u našoj zemlji preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, uz postepeno naoblačenje. Krajem dana kiša se očekuje na sjeverozapadu Bosne. Tokom noći u nizinama kiša ili susnježica,koja će u Bosni preći u snijeg. U višim područjima snijeg. Vjetar slab promjenljivog smjera. Dnevna temperatura od 4 do 10, na jugu do 12 °C.

Sutra u Bosni veći dio dana pretežno oblačno vrijeme sa susnježicom ili snijegom. Poslije podne u nizinama Bosne je moguća i kiša. Prema kraju dana prestanak padavina i razvedravanje. U Hercegovini jutro oblačno sa kišom, u istočnim područjima i na sjeveru Hercegovine se očekuje snijeg. U ostatku dana prestanak padavina i razvedravanje. Jutarnja temperatura od -4 do 1, na jugu do 3, a dnevna od -1 do 5, na jugu do 10 °C.

U srijedu umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa kišom, a u višim područjima susnježicom i snijegm. U Hercegovini pretežno sunčano. Jutarnja temperatura od -6 do 0, na jugu do 2, a dnevna od 1 do 7, na jugu i sjeveru zemlje do 11 °C.

U četvrtak umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno sunčano. Tokom dana u Bosni lokalno sa slabom kišom, a u višim područjima sa susnježicom ili snijegom. Jutarnja temperatura od -6 do 0 na jugu do 3, a dnevna od 0 do 6, na jugu i sjeveru zemlje do 10 °C.

Redakcija/zosradio.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Vlada Federacije BiH dodjeljuje 2,3 miliona litara dizela poljoprivrednicima

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva saopćilo je da...

Most je davno gotov: Kada će konačno biti završen granični prijelaz u Gradišci

Zbog velikih gužvi na Graničnom prijelazu Gradiška, i građani...

Snažan zemljotres pogodio BiH, još nema podataka o jačini

Snažan zemljotres pogodio je Bosnu i Hercegovinu, a prema...

Još danas hladnije, od sutra lagani rast temperatura

U Bosni pretežno oblačno vrijeme većinom sa slabom kišom....