Općinski načelnik Hašim Mujanović u posjeti novoimenovanom načelniku Policijske uprave

/

Općinski načelnik Hašim Mujanović posjetio je Policijsku upravu III sa sjedištem u Zavidovićima gdje ga je primio novoimenovani načelnik Policijske uprave III  Glavni inspektor, Ferid Bešić.

Na upriličenom sastanku razgovarano je o trenutnoj sigurnosnoj situaciji na području općine Zavidovići, zajedničkoj saradnji i mogućnostima iniciranja aktivnosti u okviru zakonskih ovlaštenja i obaveza Policijske uprave i Općine Zavidovići.

Načelnik Policijske uprave III, Ferid Bešić istakao je da je sigurnosna situacija na području Općine i u zoni odgovornosti Policijske stanice Zavidovići zadovoljavajuća a što pokazuju statistički podaci o stanju sigurnosti po pojedinim oblastima. Načelnik Bešić prezentovao je i prijedloge koji mogu unaprijediti ukupni sistem sigurnosti i doprinijeti još boljem stanju
u ovoj oblasti.

Općinski načelnik Hašim Mujanović zahvalio se na prijemu, te je naglasio da lokalna zajednica i policija trebaju nastaviti ostvarivati dobru saradnju. Cilj je zaštita sigurnosti i imovine građana općine Zavidovići jer se samo kroz sveobuhvatni angažman u skladu sa zakonom može doprinijeti da sigurnosna situacija na području općine Zavidovići bude dobra.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Emotivni oproštaj: Mještani Karadaglija i Jablanica ispratili dugogodišnjeg doktora u penziju

Na inicijativu Begunića Feždada iz Karadaglija, mještani mjesnih zajednica...

Pokušaj mita u Usori: Dvojac pokušao podmititi kantonalne inspektore

Kako stoji u izvještaju MUP-a ZDK na području Zeničko-dobojskog...

Sretne vijesti iz Opće bolnice: Rođeno 5 beba u jednom danu!

U protekla 24 sata, na porođajnom odjelu Opće bolnice...

Zbog radova na elektroenergetskim objektima, struje neće biti od 09:00 do 15:00 sati

Zbog planskih radova na elektroenergetskim objektima, bez električne energije...