Sada smo brži i još bolji: Portal ZOS radija u novom ruhu

/

ZOS radio još od 1998. godine kao prepoznatljiv brend, djeluje na području Bosne i Hercegovine pod sloganom „Zajedno ostvarujemo snove“. Zbog interesa naše publike, ali i klijenata, te poslovnih partnera, 2014., izradili smo našu web stranicu www.zosradio.ba gdje smo u posljednjih osam godina građanima pružali kvalitetne, provjerene i tačne informacije.

Da smo u našem zadatku itekako uspjeli govore i pozitivne kritike koje u našu redakciju svakodnevno pristižu, ali i sve veći broj posjetilaca na naš portal. Zbog toga smo se ove godine upustili u nove pobjede i ostvarenje snova, te svim posjetiocima portala ZOS radija omogućili brži, bolji i kvalitetniji pristup, redizajnom naše web stranice.

Novi portal, s modernijim dizajnom i boljim korisničkim iskustvom u potpunosti je prilagođen vašim potrebama, stilu života i poslovanju naših klijenata. Pored mnoštva novih sadržaja, od sada ćete imati i bolju preglednost objavljenih sadržaja, lakši pristup informacijama i jednostavniju pretragu.

Portal ZOS radija sada je prilagođen računarima, tabletima i pametnim telefonima, a sadržaj koji nudimo dodatno će olakšati poslovanje svim našim klijentima.

Novim dizajnom portala ZOS radija je osvježio svoj digitalni identitet, a boljom preglednošću, modernim pristupom i komunikacijom, pomiče granice poslovanja u lokalnoj zajednici, BiH, ali i svijetu.

I dalje ćemo biti portal s provjerenim informacijama, s toga nas pratite, čitajte i slušajte u svakom trenutku.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Tri decenije inovacija u medijskoj i marketinškoj industriji

Prošlo je 27 godina otkako je TNT Group započeo svoju misiju...

ProCredit Bank, TRA i UTBiH o prekograničnom poravnanju emisije ugljika (CBAM)

ProCredit Bank, Udruženje termoenergetičara u Bosni i Hercegovini i...

Posljednji dan Energetskog samita 2024 – Tržišna ekonomija i razvoj mrežnih kapaciteta

Posljednji dan Energetskog samita 2024 fokusiran je na teme...

Dresscode: matura sa stilom – sniženje do 30% na nesniženu kolekciju

Napravite izbor koji ostavlja dojam uz Dresscode ponudu Dresscode, vodeći...