U Prijedoru ubijen načelnik kriminalističke policije, grad blokiran

/

Policiji u Prijedoru je prijavljeno da je jutros došlo do pucnjave u naselju Pećani prilikom čega je ubijena jedna osoba. Kako Klix.ba nezvanično saznaje riječ je o načelniku krim policije u Prijedoru Radenku Bašiću.

Iz prijedorske policije je saopćeno da je jutros u 6:53 sati pucano na jednu osoba iz vatrenog oružja koja je stradala. Pod nadzorom tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor preduzimaju se mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti prijave.

Kako saznajemo, ubijen je načelnik Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Prijedor Radenko Bašić. Policija utvrđuje okolnosti ubistva i provodi kontrole širom grada.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tragičan epilog nesreće: U sudaru kamiona i putničkog vozila preminula jedna osoba

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se...

Automobil sinoć sletio s kolovoza, dvije osobe povrijeđene

U tuzlanskom naselju Sjenjak, sinoć oko ponoći dogodila se...

Fotografija nastala sat prije masakra: Damira (37) ubio penzionisani vojni policajac

Nedjelja je bila poseban dan u životu Damira Fijale...

U sudaru Tesle i BMW-a poginula jedna osoba

Jedna osoba je poginula, a dvije su teško povrijeđene...