Otkriven prevarant: Sipao gorivo na pumpama za 8.000 KM na ime firme u Prijedoru

/

Nadležnom tužilaštvu podnesen je izvještaj protiv muškarca čiji su inicijali F.P. iz Šekovića koji je osumnjičen da je u više navrata sipao gorivo na benzinskim pumpama u Dvorovima, Kojčinovcu i Šepku u iznosu od oko 8.000 KM na ime pravnog lica u Prijedoru, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Osumnjičeni je krivično djelo počinio u februaru i martu kada je sipao gorivo na pomenutim benzinskim pumpama, te se potpisivao na otpremnicama za izdato gorivo nakon čega se udaljavao u nepoznatom pravcu.

Iz policije navode da su operativnim radom došli do saznanja da bi se u direktnu vezu sa izvršenjem djela mogao dovesti F. P. iz Šekovića, koje je tokom kriminalističke obrade u potpunosti priznao izvršenje djela.

Izvještaj nadležnom tužilaštvu podnijeli su službenici Policijske stanice Bijeljina dva zbog postojanja osnova sumnje da je F .P. počinio krivično djelo prevara, piše Avaz.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Novo istraživanje EBRD-a: 55 posto ispitanika izjavilo kako je zadovoljno životom u BiH

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD), najveći institucionalni...

Novi skok bh. vojne industrije: Izvoz utrostručen u 2024.

Izvoz iz Bosne i Hercegovine ove godine, generalno gledajući,...

Rentanje kao biznis: Znate li kako prijaviti privatni smještaj u Kantonu Sarajevo?

U Bosni i Hercegovini, postupak dobijanja odobrenja za iznajmljivanje...

Cijene plemenitih metala neprestano rastu: Kupce srebra broje na prste

Gram srebra u radnjama širom Republike Srpske poskupio je...