Tuga u Novom Pazaru: Djevojku pregazio automobil njenih roditelja koji je pokušala da zaustavi

/

Djevojka D.T. (20) nastradala je kada je na nju naletio automobil ispred njene kući u Novom Pazaru, saznaje indeksonline.rs.

Ova tragična nesreća dogodila se danas oko 18 sati, kada je nesrećnu devojku pregazio automobil u vlasništvu njenih roditelja.

Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, član njene porodice parkirao je automobil na uzvišenju i ne osiguravši ga ručnom kočnicom, izašao iz automobila. Nesretna djevojka nastradala je pokušavajući da zaustavi vozilo koje je naglo počelo da se kreće niz put.

Za sada nema zvaničnih informacija od strane Policijske uprave Novi Pazar i Opće bolnice u tom gradu, dok građani na društvenim mrežama izražavaju veliku žalost zbog ovog nesretnog slučaja, prenosi Avaz

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Vozač povrijeđen nakon slijetanja vozila s ceste kod Zenice

Jedna osoba je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se...

Tragedija u BiH: Utopio se maloljetnik

U utorak 18. juna, u Jablaničkom jezeru utopio se...

Tešanj: Iz radne mašine u Vukovu ukradeno 200 litara goriva

Dana 17.06.2024. godine u 14,35 sati putem telefona dežurnom...

Pucnjava za Bajram ugrozila živote porodice s djetetom od sedam godina

U Bihaću se dogodio incident koji je mogao završiti...