Tuga u Novom Pazaru: Djevojku pregazio automobil njenih roditelja koji je pokušala da zaustavi

/

Djevojka D.T. (20) nastradala je kada je na nju naletio automobil ispred njene kući u Novom Pazaru, saznaje indeksonline.rs.

Ova tragična nesreća dogodila se danas oko 18 sati, kada je nesrećnu devojku pregazio automobil u vlasništvu njenih roditelja.

Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, član njene porodice parkirao je automobil na uzvišenju i ne osiguravši ga ručnom kočnicom, izašao iz automobila. Nesretna djevojka nastradala je pokušavajući da zaustavi vozilo koje je naglo počelo da se kreće niz put.

Za sada nema zvaničnih informacija od strane Policijske uprave Novi Pazar i Opće bolnice u tom gradu, dok građani na društvenim mrežama izražavaju veliku žalost zbog ovog nesretnog slučaja, prenosi Avaz

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Tešanj: Uhapšena jedna osoba zbog posjedovanja droge

U mjestu Kalošević općina Tešanj, od strane lica iz...

Nezgoda kod Zenice: Udario u bankinu, saobraćaj otežan

U mjestu Hece kod Zenice jutros se desila saobraćajna...

U akciji “Black Tie 2”: Uhapšena influenserka Adna Helić

Influenserka Adna Helić uhapšena je u današnjoj akciji MUP-a...

Novi detalji tragedije u stravičnoj nesreći kod restorana Dallas

U teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M17 u...