Važno upozorenje za sve vozače koji prolaze kroz Austriju i Sloveniju

/

Austrijski autoklub ÖAMTC je pronašao internetske portale na kojima se prodaju elektronske vinjete za europske autoceste mnogo skuplje nego na službenim stranicama firmi koje upravljaju mrežom autocesta, piše HAK Revija.

Zbog toga je i izdano upozorenje kupcima da se vinjete kupuju smo kod ovlaštenih firmi (ASFINAG u Austriji, Dars u Sloveniji…). Vinjeta se preko raznih portala može kupiti za gotovo 70 posto viši iznos nego kod službenog prodavatelja.

Lako je nasjesti ovakvim portalima jer su profesionalno napravljeni, a često su i visoko na listi u tražilicama poput Googlea kada u njih unesete pojmove poput kupnje vinjeta.

Ako želite biti sigurni, a niste ljubitelji internet kupovina, vinjete možete kupiti i lično na prodajnim mjestima uz granice, prenosi Zenicablog.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Potvrđeno: Poginuo iranski predsjednik i svi putnici u helikopteru

Ebrahim Raisi, predsjednik Irana, poginuo je u helikopterskoj nesreći,...

Značajan pad prodaje pesticida u EU

Došlo je do upadljivog pada količine pesticida prodatih u...

Švicarska je pobjednik Eurosonga, Hrvatska na drugom mjestu

Švicarska je pobjednik 68. izdanja muzičkog takmičenja Eurosong koje...

Građevinske kompanije u Hrvatskoj nemaju dovoljno radnika, ne pomažu ni veće plaće

Nedostatak djelatnika te visoke cijene rada i materijala usporavaju...