I u narednim danima oblačno vrijeme

/

Danas će u našoj zemlji preovladavati sunčano vrijeme. Tokom dana u Bosni umjeren porast naoblake.

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne umjerena do jaka bura. Dnevna temperatura od 7 do 12, na jugu do 16 °C.

U utorak pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne u Bosni lokalno slaba kiša. Prema kraju dana i tokom noći padavine u većini područja. Na planinama se očekuje snijeg. Vjetar slab u Bosni zapadni i sjeverozapadni, a u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura od -1 do 5, na jugu do 8, a dnevna od 7 do 12, na jugu zemlje do 16 °C.

U srijedu jutro i prije podne oblačno vrijeme sa kišom, u višim područjima i na planinama sa susnježicom i snijegom. U drugom dijelu dana očekuje se prestanak padavine i djelimično razvedravanje. Jutarnja temperatura od 0 do 6, na jugu do 9, a dnevna od 6 do 12, na jugu do 16 °C.

U četvrtak  pretežno oblačno vrijeme. Prije podne kiša u Hercegovini, na jugozapadu i jugoistoku Bosne. Poslije podne ili tokom noći lokalno i povremeno slaba kiša u većem dijelu zemlje. Jutarnja temperatura od 1 do 7, na jugu do 10, a dnevna od 10 do 16, na jugu do 18 °C.

U petak pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Više padavina na području Hercegovine. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 12, a dnevna od 10 do 16, u Hercegovini i na sjeveroistoku Bosne do 18 °C.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Tužilaštvo iznijelo sumnje o ulogama petero uhapšenih u kartelu među kojima je i influenserica

Završeno je prvo ročište za pet osumnjičenih koji su...

Povećanje plata nije dovoljno da bi ljudi ostali u jednoj kompaniji

U BiH još nedostaju radnici u građevini i trgovini,...

Usvojen zakon: Od sada poslodavci mogu zaključivati ugovore o radu sa studentima

Predstavnički dom Federalnog parlamenta usvojio je Prijedlog Zakona o...

Akcija “Piramida” širom države: Pretresi na 16 lokacija u tri kantona, na krijumčarenju migranata zaradili više od 6 miliona KM

Policijski službenici Granične policije Bosne i Hercegovine započeli su...