Nacrt Zakona o visokom obrazovanju danas na sjednici Skupštine Kantona Sarajevo

/

Prvi nastavak 52. radne sjednice Skupštine Kantona Sarajevo održat će se danas s početkom u 10 sati, u sali Općine Centar Sarajevo. 

Preostale tačke dnevnog reda su od 13. do 61., a između ostalog razmatra se Prijedlog Zakona o Kantonalnoj agenciji za privlačenje investicija i privatizaciju; Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o šumama Kantona Sarajevo; Nacrt Zakona o visokom obrazovanju; Nacrt Zakona o komunalnoj policiji Kantona Sarajevo; Nacrt Zakona o dopuni Zakona o objavljivanju propisa i drugih općih akata u „Službenim novinama Kantona Sarajevo”; Nacrt Zakona o izmjenama i dopuni Zakona o turizmu, prenosi Avaz.

Planirana je rasprava i o Nacrtu Zakona o dopunskim pravima boraca-branitelja Bosne i Hercegovine; Nacrtu Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi u Kantonu Sarajevo; Nacrtu Zakona o uvjetima koje treba ispunjavati Kantonalna bolnica; Prijedlogu Programa rada Skupštine Kantona Sarajevo za 2022. godinu; Prijedlogu Poslovnika Skupštine Kantona Sarajevo.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Vraćaju se velike vrućine: Temperatura ponovo raste u BiH

U Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do...

Inspekcija privremeno zatvorila još jedan bazen

Gradski bazen Dobrinja je privremeno zatvoren i neće raditi...

Danas žrijebanje političkih subjekata za utvrđivanje redoslijeda na glasačkom listiću

U skladu sa Izbornim zakonom Bosne i Hercegovine i...

Direktan sudar kombija i auta: Četiri osobe povrijeđene

U Kaknju se u ranim jutarnjim satima dogodila teška...