Velika tragedija u bh. gradu: Maturant pištoljem izvršio samoubistvo u porodičnoj kući

/

Velika tragedija dogodila se sinoć u Cazinu gdje je samoubistvo izvršio 19- godišnji maturant Gimnazije, saznaje portal “Avaza“.

Portparol MUP-a Unsko- sanskog Kantona Adnan Beganović potvrdio je za portal “Avaza” da je policija u Cazinu sinoć obavila uviđaj.

– Sinoć u 22:45 sati policijska stanica Cazin zaprimila je dojavu građana da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u privatnoj kući na Japića brdu. Prilikom izlaska na lice mjesta od strane patrole i pripadnika Doma zdravlja Cazin, pronašli su beživotno tijelo osobe inicijala B. A. rođen 2003. godine. Pored istog je pronađen pištolj iz kojeg je najvjerovatnije izvršio samoubistvo – kazao je portparol Beganović za “Avaz”.

On je dodao da je o svemu obaviješteno Kantonalno tužilaštvo koje je naložilo da se obave uviđajne radnje koje su odrađene sinoć. Tijelo nastradalog odvezeno je na patologiju Kantonalne bolnice u Bihaću.

Dženaza nastralom mladiću bit će obavljena sutra u 16 sati na porodičnom mezarju Japića brdo.

Brojni prijatelji putem drušrvenih mreža opraštaju se od mladića, motivi nisu poznati.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Pravda za svirepo ubistvo Saše Kulišića u Doboju i dalje na čekanju

Pokušaj Okružnog suda u Doboju da počne proces protiv...

Saobraćajna nesreća kod Maglaja: Obustavljen saobraćaj, vozila preusmjerena

Zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila na magistralnom putu...

Uhapšen vozač sa skoro kilogramom droge u Doboju: Seat pun marihuane i amfetamina!

Policijski službenici Policijske uprave Doboj lišili su slobode lice...

Zbog saobraćajne nezgode obustavljen saobraćaj u Stjepan polju

Jutros se dogodila saobraćajna nezgoda na magistralnom putu M-4,...