Vlada FBiH: Za sutra zakazan sastanak s braniteljskim organizacijama

/

Sastanak predstavnika Vlade Federacije BiH i braniteljskih organizacija u Federaciji BiH  sutra će se održati sastanak u Sarajevu, u hotelu “Novotel Bristol” s početkom u 14 sati.

Tema susreta, kojem će prisustvovati premijer FBiH Fadil Novalić i zamjenici premijera i federalni ministri Jelka Milićević i Vesko Drljača, te pomoćnik ministra za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata Mirza Terzo, je primjena seta izmjena zakona o pravima braniteljske populacije, kojima su povećane naknade boračkih kategorijama.

Bit će ovo prilika da predstavnici boračke populacije predstave i povratne informacije s terena o provedbi novousvojenih izmjena zakona.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Sezonska groznica u Neumu: Za vikend se očekuju 100% popunjeni kapaciteti

Davor Krešić, potpredsjednik Udruge hotelijera Općine Neum, gostovao je...

Hadžije iz BiH obavile sve obrede, danas prve grupe idu za Medinu

Hadžije i hadžinice iz Bosne i Hercegovine obavile su...

Za sutra izdato crveno upozorenje zbog visokih temperatura

Federalni hidrometeorološki zavod izdao je za sutra crveno upozorenje...

SAS uspostavio novu avioliniju: Kopenhagen – Sarajevo direktnom linijom za 100 eura

Novi aviolinija između Kopenhagena i  Sarajeva, koju pokreće kompanija Scandinavian...