U odabiru idealnog partnera može pomoći horoskop: Evo na koji način

/

Astrologija na poseban način posmatra sve aktivnosti horoskopskih znakova, pa tako i njihove romantične trenutke. Smatra se da svaki znak Zodijaka ima svoj znak, u ljubavi kompatibilan.

Astrologija kaže da bi ovi znaci mogli biti vaš najbolji idealni partner prema vašem horoskopu.

Ovan

Imate snažan osjećaj sopstvene vrijednosti i želju da budete lideri. Potrebni su vam romantični partneri koji vam neće stati na put i koji će podsticati vaše spoljašnje izražavanje. Avanturista po prirodi, Strijelac vam može biti odličan saputnik. Intelektualna i društvena moć Blizanaca i sposobnost Vage da se poveže sa drugima također dobro funkcionišu kada je veza u pitanju.

Bik

Metodični, ali tvrdoglavi, imate snažan osjećaj sebe i onoga što želite. Potreban vam je partner koji razumije i cijeni vaš tempo i strast. U pogledu stava, Jarac i Djevica imaju mnogo toga zajedničkog sa vama: oboje cijene stabilnost, posvećenost i racionalnost. Još jedna održiva opcija je Rak, koji karakteriše sličan nivo posvećenosti porodici i prijateljima.

Blizanci

Oni uživaju da se dobro zabavljaju i teško ih je prepoznati. Ići će kuda god ih put odvede, a potreban im je drug koji može da ih prati. Vaga se odlično slaže sa njima jer mogu da vide sve strane svake situacije. Vaga prepoznaje da ima više nego što se na prvi pogled čini. Strijelac i Vodolija takođe dijele njihovu intelektualnu radoznalost i istraživanje, prenosi Hindustantimes.com.

Rak

Tražite partnera koji dijeli iste ideale kao i vi sami. Više ste nego željni da budete rame za plakanje i osjećate se sigurno u vezi koja vam nudi istu utjehu. Dva veoma intuitivna i strastvena znaka, Škorpija i Ribe, duboko cijene ljubav i odanost. Djevica uživa u njegovanju pouzdanog saputnika kao što je Rak.

Lav

Pripadnici ovog znaka Zodijaka žude za društvom koliko i za odnosom sa značajnom osobom. Potreban im je partner koji je i voljan da se igra sa njima i koji je svjestan i cijeni njihove jedinstvene talente. Strijelac i Blizanci dijele Lavove ciljeve i entuzijazam, što ih čini odličnim spojem. Čak se i Vodolije dobro slažu jer pružaju pažnju kakvu Lav traži bez pitanja.

Djevica

Važno vam je da pronađete partnera koji je čvrsta, brižna i moralna osoba i poštuje vaš pedantan pristup životu. Možete biti teški za razumijevanje i smirivanje zbog svojih visokih standarda.

Kada je u pitanju težak napor i postavljanje ciljeva, Jarac liči na Djevicu. Bik i Škorpija također se dive i poštuju jedinstvenom kodeksu ponašanja Djevice i oboje mogu biti vjerni saveznici.

Vaga

Vage su poznate po svojoj ljubavi prema druženju i sposobnosti da se povežu sa drugima. Oni traže saputnika koji im može pomoći da održe zdravu ravnotežu između posla i života.

Partnerstvo sa drugom Vagom ima najviše smisla zbog njihove metodičnosti. Ovan ili Vodolija takođe idu dobro jer Vagi pružaju fizičku i intelektualnu stimulaciju koja ih održava.

Škorpija

Imate dubinu emocija koja je izvan razumevanja većine ljudi. Zbog svoje sklonosti da budete veoma tajnoviti, treba vam vremena da se otvorite.

Vama mogu da pariraju Ribama i Rakovima, koji oboje vide svijet kroz prizmu svojih emocija. Kroz svoju brižnu prirodu, čak i Djevice mogu da pokažu svoju dugoročnu posvećenost Škorpiji.

Strijelac

Učite o sebi putem sopstvenih iskustava da ste toliko željni da isprobate nove stvari. Tražite saputnika za sljedeću ekskurziju. I Strijelac i Blizanci mogu da dijele vaša interesovanja, a Ovan je takođe sposoban da pruži snažnu ruku pomoći kada je to potrebno.

Jarac

Jarčevi uživaju u svojim dostignućima, a žude i za pažnjom koju im drugi poklanjaju. Oni traže partnera koji je spreman da stane na njihovu stranu i vidi ih onakvima kakvi zaista jesu. Postoji obostrano divljenje između Jarčeva i Djevica kada je u pitanju njihov nagon i želja da budu besprekorni. Škorpije su takođe dobro svjesne bezbroj aspekata koji simbolizuju Jarca.

Vodolija

One su slobodni mislioci koji uvijek žele da se poboljšaju. U potrazi za svježim rješenjima starih problema, traže inspiraciju na najnevjerovatnijim mjestima. Njihov idealan romantični partner je neko ko mami njihovu analitičku sposobnost.

Oni najbolje funkcionišu kada su upareni sa drugom Vodolijom ili Blizancima koji imaju sličan nivo dinamike i brzine razmišljanja. Čak bi i Vaga bila dobar spoj.

Ribe

Vole da lebde u dubinama i toplini nesvjesnog. Ne postoji ništa što ne mogu da podnesu kada su u pitanju stvari koje nisu konkretne. Kao rezultat toga, potrebni su im romantični partneri koji poštuju njihovo naizgled bezbrižno držanje. Rak se dobro uklapa sa Ribama jer su emocionalno posvećeni.

Njihova sposobnost apstraktnog razmišljanja fascinira Škorpiju. Jarac može biti odličan prijatelj jer može pomoći Ribama da postignu svoje ciljeve sa dozom realizma.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Romi danas slave svoj najveći praznik Đurđevdan

Romi danas slave Đurđevdan (Ederlezi), jedan od svojih najznačajnijih...

Amerikanci nazvali Zdravka Čolića srbijanskim Tomom Jonesom: “Jedan od najskupljih na Balkanu”

Popularna američka stranica celebritynetworth.com opisala je Zdravka Čolića kao...

Ibro Škiljo, pjevač: ZVIJEZDA ‘POD STARE DANE’

Ah, Ibro Škiljo, virtuoz na harmonici i vokalna sila...

Marija Šerifović progovorila o svojim planovima za udaju

Popularna pjevačica, Marija Šerifović, se družila sa pratiocima na...