Užas u BiH: Iz pištolja ubio sestru zbog međe

/

Zdravka Racu (60), osumnjičenog za ubistvo na području Kotor Varoša, uhapsili su danas pripadnici lokalne policije, potvrđeno je za “Nezavisne novine” iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Racu terete da je oko 13.30 u kući u mjestu Obodnik iz pištolja ubio sestru Mirjanu Vagner (72) iz Banja Luke, prenosi Avaz.ba

Maja Đaković – Vidović, službenik za odnose s javnošću Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, rekla je za “Nezavisne novine” da je uviđaj obavila dežurni tužilac ovog tužilaštva, zajedno sa pripadnicima Policijske uprave Banjaluka i Policijske stanice Kotor Varoš.

– Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti počinjenog krivičnog djela, te da se izvrši obdukcija tijela smrtno stradale u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci – navela je Đaković – Vidovićeva.

Osumnjičeni je trenutno na kriminalističkoj obradi, nakon čega će biti sproveden u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Tešanj: Uhapšena jedna osoba zbog posjedovanja droge

U mjestu Kalošević općina Tešanj, od strane lica iz...

Nezgoda kod Zenice: Udario u bankinu, saobraćaj otežan

U mjestu Hece kod Zenice jutros se desila saobraćajna...

U akciji “Black Tie 2”: Uhapšena influenserka Adna Helić

Influenserka Adna Helić uhapšena je u današnjoj akciji MUP-a...

Novi detalji tragedije u stravičnoj nesreći kod restorana Dallas

U teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M17 u...