Potpisani ugovori za Sportsko-rekreativni teren u Doboj Jugu

Datum:

Općinski načelnik Mirnes Tukić proteklih dana potpisao je dva ugovora o realizaciji značajnih projekta za našu zajednicu, a tiču se izgradnje sportskih i terena za odmor i rekreaciju.

Sa izvođačem Tans putevi d.o.o. Doboj Jug kao najpovoljnijim nakon provedene procedure javne nabavke koja uključuje i obaveznu e-aukciju potpisani su ugovori:

– “Uređenje dječijeg igrališta i odmorišta Brezik” u iznosu od 21.000,00 KM bez PDV-a, koji se finansira od strane Ministarstva za privredu ZDK po programu utroška budžetskih sredstava u 2021.godini, te iz budžetskih sredstava Općine Doboj Jug,

– “Uređenje stadiona Njivice-faza I” u iznosu od 27.700,00 KM bez PDV-a, koji se finansira iz budžetskih sredstava Općine Doboj Jug, a koji je pretpostavka za izgradnju stadiona sa umjetnom travom.

Značajni su ovo projekti za sve građane Doboj Juga, a posebno naše mlade i djecu koji će na ovim terenima naći mjesto za sebe, korisno provoditi slobodno vrijeme, družiti se i na kraju izrastati u bolje ljude.

Svakim novim projektom približavamo se viziji Doboj Juga:

“MJESTO UGODNOG ŽIVLJENJA”

Izvođač je za oba navedena ugovora uveden u posao od strane stručno-tehničkog nadzora i realizacija je već u toku i očekujemo završetak radova u za to predviđenom roku.

Povezani postovi
Related

Video slavlja u Tešnju pobjednika “Zvezda Granda”!

Nakon četvrtog kruga glasanja publike i duela sa Aleksandrom...

Nermin Handžić iz Tešnja pobjednik “Zvezda Granda”

Nakon četvrtog kruga glasanja publike i duela sa Aleksandrom...

Nermin Handžić u superfinalu “Zvezda Granda”

Nakon glasanja publike i objave rezultata trećeg presjeka Nermin...

Nermin Handžić među TOP 4 finalista takmičenja “Zvezde Granda”

Nakon glasanja publike i objave rezultata drugog presjeka Nermin...