Hašim Mujanović: “Nije došlo do povećanja broja nezaposlenih”

/

Tokom proteklog perioda na području grada Zavidovići su urađeni mnogobrojni infrastrukturni projekti koji za cilj imaju poboljšati kvalitet življenja u ovom gradu.

Gradska administracija na čelu sa Hašim Mujanovićem, gradonačelnikom trudi se odgovoriti na zahtjeve građana. Kako smo saznali u razgovoru sa Gradonačelnikom, velika je lista i kapitalnih projekata koji bi trebali biti realizovani u narednom periodom. Između ostalog sa Hašimom Mujanovićem smo razgovarali i o slijedećim temama:

  • aktivnostima koje se provode kako bi se poboljšao život građana
  • o privrednim kretanjima, ali i o postpandemijskom periodu u ovom gradu. Kompletan razgovor sa Hašimom Mujanovićem, gradonačelnikom Zavidovića poslušajte u nastavku:

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tešanj: Tokom vikenda rođeno pet beba

Kako stoji u izvještaju Službe civilne zaštite, na porođajnom...

Tešanj: Adnan Lihić napustio SDA ?!

Kako nezvanično saznajemo, dugogodišnji član  užeg rukovodstva SDA Tešanj,...

Amina Kopić: Učenica generacije 2020 – 2024 “JU Srednje tehničke škole” Tešanj

Učenica generacije "JU Srednje tehničke škole" Tešanj je Amina...