U toku potraga za nestalim licem iz Teslića

/

Policijski službenici Policijske stanice Teslić preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska Time Savkovića (1940) iz Čečave, područje opštine Teslić, čiji je nestanak Policijskoj stanici Teslić prijavljen 12.06.2022. godine.

Prema izjavi člana porodice navedeni je posljednji put viđen 11.06.2022. godine, a isti je visine oko 165 cm, težine oko 60 kg, sitnije građe, prosijed i ćelav. Prilikom udaljavanja od kuće na sebi je imao crne hlače, plave papuče, svijetlo plavu košulju i plavi duks.

Policijska uprava Doboj apeluje svim građanima ukoliko vide nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona „122“.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

SUĐENJE OBRENU PETROVIĆU: Krivična prijava zbog davanja lažnih iskaza

Centar za humanu politiku podnio je krivičnu prijavu protiv...

Budući doktor i sadašnji lider: Upoznajte Safeta Hopića

Rođen 1995. godine u Tešnju, Safet Hopić je pravi...

Okupljanje udruženja ABNOR-a : Ministar Sirovica dodijelio priznanje najstarijem borcu

Danas je u Tešnju održano okupljanje članova udruženja antifašističkih...

Promjene na čelu stranka: Edin Mahmutović umjesto Fahira Sole predsjednik OO NES (ASDA) TEŠANJ

Dosadašnji dugogodišnji predsjednik OO NES (ASDA) Tešanj Fahir Solo...