Žena godinama prikrivala smrt muža: U spletke uplela djecu i kolege, on pronađen zabetoniran

/

U podrumu kuće u Leskovcu u Srbiji prije dva dana pronađeno je tijelo.

Tužilaštvo u Leskovcu naložilo je odbukciju kako bi se utvrdilo da li je tijelo koje je pronađeno u fazi raspadanja zapravo tijelo Ivana S. (40), supruga Biljane S. koja je pronađena mrtva dan ranije u toj kući.

– Istraga je u toku. Obdukcija će utvrditi da li je muškarac ubijen ili je riječ o prirodnoj smrti. Kako je tijelo bilo u fazi raspadanja nije moguće utvrditi način smrti – kaže izvor blizak istrazi.

On dodaje da je muškarac nađen u buretu, a kako ne bi lako bio primjećen prekriven je pločama od oplate.

Podsjetimo, u podrumu kuće u kojoj je prekjučer pronađeno Biljanino tijelo, sinoć je po dojavi policije pronađen leš zaliven u beton.

Sumnja se da ga je ubila ona zajedno sa svojim ljubavnikom još prije tri godine i zalila betonom što je, kako navodi izvor, on sinoć i ispričao policiji.

– Ona je govorila da joj je muž na privremenom radu u Rusiji. Više od tri godine ga nismo vidjeli. Vjerujte, svi smo u šoku – kaže za Kurir jedan od meštana sela Veliko Trnjane.

Inače, ova žena je radila u fabrici “Aptiv”, gdje ni njene kolege ne mogu da vjeruju šta se desilo.

– Uvijek je pričala da joj je muž u Rusiji i to mrtva hladna. Ali se sjećam da mi je jednom tražila da najstarijoj ćerki napišem poruku i predstavim se kao njen muž. Trebalo je da napišem: Tata je dobro, polomio mi se telefon, nemam mnogo vremena da vas nazovem. Kao, da se dijete ne brine. Očigledno, sve je jako dobro krila”, navodi njena kolegica koja dodaje da su svi u fabrici sumnjali da je u tajnoj vezi sa jednim mlađim kolegom koji je od jučer bukvalno nestao i izbrisao profile sa društvenih mreža.

– Govorila je da se muž čuje sa jednom od kćerki redovno, a djevojčica je zaista to pričala po selu. Čuli smo da je policiji priznala da je to radila na nagovor majke – pričaju poznanici.

Interesantno je da ova žena na svom profilu na društvenim mrežama, sem fotografije sa bratom, djecom i kolegicama nema ni jednu jedinu fotografiju sa suprugom.

Izvor iz istrage dodaje da je olakšavajuća okolnost u sakrivanju zločina na koji se sumnja ta što je njen suprug zaista radio u inostranstvu, a posljednji put je njegov ulazak u zemlju registrovan 2019. godine.

U porodicama nastradalih šok. Još uvijek se nisu oporavili od jednog člana, da bi saznali za još jeziviju smrt drugog najmilijeg. Razgovor sa novinarima su odbili, piše Kurir.rs.

Povezani postovi

“Fatalna ujna” i nećak dobili 11 godina i 10 mjeseci za ubistvo njenog muža

Na Županijskom sudu u Splitu objavljena je presuda "fatalnoj...

Uznemirujući sadržaj / “Završit ću kao Nizama”. Supruga bivšeg reprezentativca Hrvatske podijelila snimak na kojem je tuče

Nasilje nad ženom, bivšom suprugom bivšeg hrvatskog rukometnog reprezentativca...

Trostruki ubica Alen R. izvršio samoubistvo u zatvoru: Među njegovim žrtvama i dijete

Alen R, trostruki ubica porijeklom iz Bosne i Hercegovine,...

Čak 90 odsto radnika jedne branše radi na crno

Velika većina kućnih pomoćnica i pomoćnika u Njemačkoj radi...