Mesud Pezer osvojio četvrto mjesto na Mediteranskim igrama

/

Bosanskohercegovački najbolji bacač kugle Mesud Pezer je zauzeo četvrto mjesto na Mediteranskim igrama u alžirskom Oranu hicem 20,23.

Prvo mjesto osvojio je takmičar iz Srbije Armin Sinančević sa hicem 21,29 metara, dok je drugi bio njegov sunarodnjak Asmir Kolašinac sa 20,37 metara. Na treće mjesto plasirao se  Mohamed Khalifa iz Egipta. Pezer se u toku takmičenja povrijedio, tako da nije bacao kuglu u četvrtom, petom i šestom krugu, a do posljednjeg kruga imao je bronzanu medalju.

Naredni nastup Mesuda Pezera je na Evropskom prvenstvu u Minhenu, koje se održava  od 11. do 21. augusta, piše Zenicainfo.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Edin Džeko otkrio dokad planira igrati za reprezentaciju BiH

Uoči prijateljskog susreta između Engleske i Bosne i Hercegovine,...

U subotu II kolo IDPA lige BiH: Učestvuju i takmičari ZIGANE Tešanj

U subotu 25.05.2024. godine održat će se II kolo...

Nadina ima poruku za mlade: Zdrave navike nećete steći u kafanama i nargila barovima

Nadina Mehmedović (19) iz Tešnja velika je nada bh....

Tešanj: Emrah Šišić i Lejla Unkić ponovo okićeni medaljama

Na 23. Međunarodnom karate turniru "Novi Grad 2024" održanom...