Nestalu ženu nakon 26 dana potrage živu pronašli članovi porodice

/

Nakon 26 dana portage, 59-godišnja Ismeta Bečić iz Begovog Hana kod Žepča sinoć je pronađena živa u blizini svoje kuće, potvrdio je Feni načelnik Gorske službe spasavanja (GSS) Opštine Žepče Toni Matijević.

On ističe kako je žena bila vidno iscrpljena i dehidrirana, te je medicinski zbrinuta i predata Hitnoj pomoći Žepče.

“Iskreno, iznenađeni smo da je pronađena živa. Pronašli su je članovi njene porodice, u blizini kuće. Nakon što su je pronašli, pozvali su nas i mi smo je medicinski zbrinuli, te predali Hitnoj pomoći u Žepču”, kazao je Matijević.

Dodao je da će više informacija o tome gdje se žena proteklih dana nalazila saznati nakon što danas ponovo kontaktiraju njenu porodicu.

Podsjetimo, za nestalom ženom proteklih su dana, osim pripadnika GSS-a, tragali i pripadnici Specijalne policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, te Odjela za javnu sigurnost Distrikta Brčko, koji su sonarom pretraživali vještačko jezero nastalo na rijeci Bosni u blizini Golubinje.

Izvor: Nezavisne.com

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Tužilaštvo iznijelo sumnje o ulogama petero uhapšenih u kartelu među kojima je i influenserica

Završeno je prvo ročište za pet osumnjičenih koji su...

Povećanje plata nije dovoljno da bi ljudi ostali u jednoj kompaniji

U BiH još nedostaju radnici u građevini i trgovini,...

Usvojen zakon: Od sada poslodavci mogu zaključivati ugovore o radu sa studentima

Predstavnički dom Federalnog parlamenta usvojio je Prijedlog Zakona o...

Akcija “Piramida” širom države: Pretresi na 16 lokacija u tri kantona, na krijumčarenju migranata zaradili više od 6 miliona KM

Policijski službenici Granične policije Bosne i Hercegovine započeli su...