Pjanić zbog dogovora od prije dvije godine postaje kolateralna šteta?

/

Mnogi su ostali u čudi kada Pjanić nije dobio ni minut na nezgodnom gostovanju Real Sociedadu iako je bio najavljivan kao starter uslijed suspenzije Sergija Basquetsa.

Bh. repezentativni veznjak je cijeli meč odgledao sa klupe nakon čega se počelo raspravljati o tome zašto nije ulazio u igru.Katalonski Sport izvještava da je Pjanić praktično žrtva svog transfera u Barcelonu prije dvije godine kada su dogovoreni određeni bonusi.

Naime, u slučaju svakog narednog nastupa Barcelona mora isplatiti Juventusu određene bonuse za transfer bh. veznjaka od prije dvije godine.

Upravo ti bonusi bi mogli biti ključni za transfer Memphisa Depaya u Juventusu jer je torinski klub spreman da ih oproti kako bi dobio Nizozozemca, prenosi sportsport.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Odličan uspjeh takmičara Taekwondo akademije Tešanj-Šije

Takmičari Taekwondo akademije Tešanj-Šije su učestvovali na Federalnom prvenstvu...

13 medalja za takmičare Karate kluba Tešanj

Treće kolo Kantonalne lige u karateu se održalo u...

Odličan uspjeh Karate kluba Tešanj na memorijalnom karate turniru “Ahmed Pezer” u Vitezu

Takmičari iz Karate kluba Tešanj postigli su impresivan uspjeh...

GALEB OPEN: BiH najbolja ekipno, bronza za Nihadu Hodžić iz Tešnja

Juniorski nacionalni tim Bosne i Hercegovine, u konkurenciji 190...