Lokalni pljuskovi i grmljavina i u narednim danima

Datum:

U Bosni djelomično vedro sa pljuskovima i slabom grmljavinom. U Hercegovini sunčanije prije podne. U drugoj polovini dana sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 18°C, na jugu zemlje do 22°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 29°C, na jugu zemlje do 32°C.

Sutra u Bosni djelomično vedro, u Hercegovini sunčanije prije podne. I dalje nestabilno vrijeme sa lokalnim pljuskovima i slabom grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17°C, na jugu zemlje do 20°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 30°C, na jugu zemlje do 32°C.

U srijedu u Bosni djelomično vedro, u Hercegovini sunčanije prije podne. I dalje nestabilno vrijeme sa lokalnim pljuskovima i slabom grmljavinom. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16°C, na jugu zemlje do 20°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 30°C, na jugu zemlje do 32°C, saopćeno je iz FHMZ.

Autor: ZOS radio

Povezani postovi
Related

Tvrde da ih Federalna vlada ignorira: Od Fadilove sadake penzioneri ne mogu kupiti ni pola metra drva

Dok zima uveliko kuca na vrata, a većina građana...

U BiH sutra počinje predizborna šutnja

U BiH sutra počinje predizborna šutnja pred opće izbore koji...

Historijski izbori

U nedjelju se održavaju izbori. Kako god da završe,...

Opći izbori: 5.903 biračka mjesta, pravo glasa ima više od 3,3 miliona birača

Na ukupno 5.903 biračkih mjesta u Bosni i Hercegovini...