Na ovogodišnjem Sajmu privrede u Tešnju kompanija Nobel Corporation predstavit će svoje proizvode i inovativna tehnološka rješenja

Datum:

U periodu od 21. – 24.09.2022. godine na lokalitetu Kraševo DC – Carina Tešanj, održat će se 16. Međunarodni sajam privrede Tešanj – BiH 2022, na prostoru koji obuhvata 5.000 m2 zatvorenog izložbenog prostora i preko 10.000 m2 otvorenog izložbenog prostora.

Na ovogodišnjem Sajmu privrede u Tešnju očekuje se veliki broj izlagača, privrednika iz Bosne i Hercegovine i inostranstva, javnih kompanija, predstavnike privrednih komora, javne uprave, međunarodnih organizacija i diplomatskih predstavništava.

Tokom četiri dana Sajma, privrednike i posjetioce očekuju brojni sadržaji – B2B sastanci, zanimljiva predavanja, diskusije, prezentacije.

Svoje proizvode i programe na Sajmu će predstaviti i uspješna bosanskohercegovačka kompanija Nobel Corporation.

Nobel je kompanija koja uspješno posluje više od 20 godina, dobitnik je brojnih priznanja i nagrada za svoj rad, a na Sajmu će predstaviti svoja dva programa:

  • Industrijski i kućni filteri za vodu
  • Tornado/revolucija u čišćenju svih površina bez kemije, vode i pritiska

Programi koje nudi kompanija Nobel značajno doprinose povećanju ekološke svijesti i rješavanju problema zagađenosti tla i vode. Spomenuta kompanija je specijalizirana za filtriranje i tretiranje vode u industriji i kućanstvu, koja više od 20 godina servisira i održava sisteme za filtriranje kod velikog broja fizičkih i pravnih lica iz svih grana industrije (ugostiteljstvo, proizvodnja hrane i pića, laboratorije, pekare, autopraonice, restorani, škole, vrtići, bolnice, grafička industrija i dr.). Širok asortiman proizvoda iz programa industrijskih i kućnih filtera već godinama predstavlja kvalitetno rješenje za veliki broj korisnika i njihova primjena je sve neophodnija i učestalija, što rezultira povećanoj osvještenosti građana kada su u pitanju ekološke opasnosti i zagađenosti pitke vode.

Pored programa za industrijsko i kućno filtriranje vode, Nobel će na ovogodišnjem Sajmu predstaviti i program TORNADO.

Patentirana ekološka tehnologija čišćenja i graviranja TORNADO ACS proizvedena u Njemačkoj djeluje jedinstvenom i revolucionarnom metodom bez upotrebe visokog tlaka, vode ili kemikalija. Ova ekološka tehnologija idealna je alternativa perilicama pod tlakom i pjeskarenju suhim ledom. Za uređaj ACS TORNADO koji čisti sve čvrste površine bez oštećenja, uspješno uklanjajući čak i grafite, kompanija Nobel dobila je nagradu za inovativna rješenja u ekološkoj tehnologiji.

Svi posjetioci izložbenog prostora Nobel Corporation,  na Sajmu privrede u Tešnju od 21. do 24. septembra, imat će priliku da se uvjere u kvalitet i korisnost navedenih programa, te da prsustvuju prezentaciji najinovativnijih tehnoloških rješenja.

 

Autor: ZOS radio

Povezani postovi
Related

Nešto novo za mlade na području općine Tešanj i u Jelahu

U toku je upis novih članova u plesnu školu...

TC MADI donosi odlične akcije ovog vikenda

Da li ste spremili spisak za kupovinu? Novi katalog...

Nova vikend akcija MEGA diskonta donosi odlične akcije

Da li ste spremili spisak za kupovinu? Nova vikend...

Nova kataloška akcija AS Maloprodaja donosi prilike za uštedu

Da li ste spremili spisak za kupovinu? Nova kataloška...