Teslić: Iz vatrenog oružja pucao u pneumatike putničkih automobila

Datum:

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 24.09.2022. godine lišili su slobode lice inicijala S.M. sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivična djela „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ i „Izazivanje opšte opasnosti“.

Navedeno lice je isto veče iz vatrenog oružja pucalo u putničke automobile marke „Peugeot” i “Opel Vectra” prilikom čega je na istima oštetilo pneumatike.

Nakon navedenog, vozač putničkog automobila marke „Opel Vectra” lice inicijala D.Z. se udaljilo sa lica mjesta nakon čega je sletjelo sa kolovoza i kod istog je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,71 g/kg.

Vozač putničkog autmobila marke „Peugeot” lice inicijala D.B. je sačekalo policijske službenike na licu mjesta, a sva prisutna lica će biti ispitana na okolnosti navedenog događaja.

Od lica inicijala S.M. je oduzeta automatska puška, a na osnovu naredbe Osnovnog suda Teslić izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata koji navedeni koristi prilikom čega su pronađena dva okvira za automatsku pušku sa pripadajućim mecima i pištoljski meci.

Po kompletiranju i dokumetovanju predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima.

 

Povezani postovi
Related

20-godišnji mladić pretukao sopstvenu baku u porodičnoj kući

Osnovni sud Sokolac potvrdio je optužnicu Okružnog javnog tužilaštva...

Ovo je trudnica koju je suprug likvidirao ispred porodilišta

Trudnica Hamide Magaši (35) koja je brutalno ubijena ispred...

Nova saobraćajna nesreća u tunelu Karaula kod Žepča

Kako su nas obavjestili čitatelji, jutros oko 07:50, došlo...

Sudar cisterne i automobila u tunelu kod Žepča, ima povrijeđenih osoba

U tunelu u mjestu Tatarbudžak kod Žepča dogodila se...