Za ova 3 horoskopska znaka – oktobar će biti jako sretan

/

Astrolozi ističu da će ova tri horoskopska znaka imati najviše šanse da postignu veliki uspjeh i značajno unaprijede svoj život.

Neki će raditi na jačanju veze s partnerom, dok će drugi ostvariti napredak u karijeri.

Lav

U oktobru će se vatreni Lavovi moći maksimalno istaknuti u polju karijere. Njihova radna sposobnost i produktivnost, zajedno sa aktivnom pozicijom, pomoći će im u osvajanju novih ambicija. Sredina jeseni za njih može biti obilježena dostignućima u karijeri.

Moguće je da će dobiti željenu poziciju i postignuti priznanje među kolegama i nadređenima. Međutim, ne bi smjeli previše dizati svoj ego, već se fokusirati na nove obaveze.

Djevica

Oktobar će biti mjesec ispunjen romantikom i ljubavlju za Djevice. Usredotočit će se na jačanje veze s partnerom. Imajući također na umu profesionalne obaveze, moći će pronaći pravi balans i odvojiti vrijeme za svoje najmilije.

Ako odnos s partnerom ne ide dobro u posljednje vrijeme, možda će zajednički odmor pomoći da ponovo obnovite osjećaje. Moguće je da ćete do kraja mjeseca saznati lijepe vijesti koje se odnose na porodicu, piše Atma.

Strijelac

Fokus Strijelca u oktobru bit će usmjeren na jačanje profesionalnih pozicija. Uspjet ćete pokazati svoje snage i vještine i ostvariti napredak u karijeri.

Uz novu poziciju doći će ne samo nove odgovornosti, već i povećanje prihoda. Ovo će vam omogućiti da napravite velike kupovine i čak ostvarite stari san.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Budite spremni za more brzo i lako uz medicinsku dijetu

Veliki broj ljudi upravo u periodu pred ljeto kreće...

Zašto nikada nakon odmora ne biste trebali raspakovati kofere u spavaćoj sobi

Spremanje kofera zna biti vrlo zahtjevno jer ponekad imamo...

Papreno ljetovanje za četvoročlanu porodicu u Makarskoj

Četvoročlana porodica koja se odluči da ovog ljeta sedmodnevni...

U Hitnoj pomoći povećan broj osoba sa ugrizom krpelja

U narednim danima u Bosni i Hercegovini očekuju se...