Pretežno oblačno vrijeme, tokom noći kiša

/

Danas na sjeveroistoku Bosne najavljuju sunčano vrijeme. U ostatku zemlje pretežno oblačno. Poslije podne i tokom noći kiša se očekuje u Hercegovini i na jugozapadu Bosne.

Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 10, a dnevna od 8 do 14, na jugu 16 stepeni.

Sutra pretežno oblačno vrijeme sa kišom u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. U poslijepodnevnim satima i tokom noći kiša je moguća i u ostatku naše zemlje. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu do 13, a dnevna od 9 do 14, na jugu 17 stepeni.

Meteorolozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda za utorak predviđaju pretežno oblačno vrijeme, uz djelimično razvedravanje tokom dana. Povremeno slaba kiša je moguća u Hercegovini. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu do 12, a dnevna od 10 do 16, na jugu 18 stepeni.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme. U kasnim večernjim satima kiša je moguća u Krajini. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu do 12, a dnevna od 11 do 17, na jugu 19 stepeni.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Kakvu smo hranu jeli prošle godine; Hajrić: Višak pesticida najčešće u citrusima i ovom voću

Agencija za sigurnost hrane Bosne i Hercegovine svake godine provodi...

Novo istraživanje EBRD-a: 55 posto ispitanika izjavilo kako je zadovoljno životom u BiH

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD), najveći institucionalni...

Novi skok bh. vojne industrije: Izvoz utrostručen u 2024.

Izvoz iz Bosne i Hercegovine ove godine, generalno gledajući,...

Rentanje kao biznis: Znate li kako prijaviti privatni smještaj u Kantonu Sarajevo?

U Bosni i Hercegovini, postupak dobijanja odobrenja za iznajmljivanje...