I u narednim danima oblačno vrijeme

/

Danas prije podne pretežno oblačno vrijeme, lokalno može pasti malo kiše u jutarnjim satima. Kratkotrajno smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. Novo naoblačenje tokom noći na srijedu. Vjetar slab južnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 16°C, na jugu zemlje do 18°C.

Sutra oblačno vrijeme sa kišom. Jutarnja temperatura od 6 do 11, na jugu do 13, a dnevna od 10 do 16 °C.

U četvrtak pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Prije podne prestanak padavina na zapadu i sjeverozapadu Bosne, a u ostatku dana i u ostalim područjima. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu do 12, a dnevna od 11 do 17, na jugu 19 °C.

U petak pretežno oblačno vrijeme. Kiša se očekuje Hercegovini, na u zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. Padavine uglavnom poslije podne ili tokom noći. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 10, a dnevna od 4 do 11, na jugu od 12 do 16 °C, saopćeno je iz FHMZ.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Maturantima srednje škole dijele po 200 KM

Nastavljajući aktivnosti, koje su sklopu seta mjera podrške mladim...

Inspektori Porezne uprave FBiH zapečatili tri objekta u TK

Inspektori Porezne uprave FBiH - Kantonalnog poreznog ureda Tuzla...

Sprječavanja izborne krađe: Tešanj među općinama u kojima će biti uvedeni skeneri

Centralna izborna komisija (CIK) Bosne i Hercegovine usvojila je...

Meteorolozi i danas najavljuju pljuskove

U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno vedro. Po...