Na smrt izbo cimerku zbog svađe oko psića

/

Tinejdžer (19) je na smrt izbo svoju cimerku kuhinjskim nožem nakon što su se posvađali oko njegovog novog psića, saopštila je policija u Teksasu.

Odgovor na poziv oko 21.30 časova u novogodišnjoj noći, policajci iz Hjustona pronašli su ženu, Adrien Rasel, kako leži u dvorištu kuće na jugoistočnoj strani grada, prema kaznenoj prijavi podnesenoj 3. januara.

Imala je višestruke ubodne rane i samo minutu nakon što su vlasti stigle na mjesto događaja proglašena je mrtvom, stoji u sudskim dokumentima.

Policajci su razgovarali s jednim od njenih cimera, Majklom Bejlijem, o tome što se dogodilo.

Rekao je da je otišao na vožnju biciklom, ostavljajući Raselovu i njihovog novog cimera Deriona Mičela same u kući.

Mičel se doselio prije tri sedmice, rekao je Bejli, dodajući da se činilo da se Mičel i Raselova “dobro slažu”, prema sudskim dokumentima.

Međutim, Mičel je nabavio psića oko Božića i držao ga zaključanog u svojoj sobi, zbog čega je stalno cvilio – što je uznemirilo Raselovu, koja je bila “ljubitelj kućnih ljubimaca”.

Kad se vratio s vožnje biciklom, Bejli je otkrio Raselovu krvavu dok “grglja” u dvorištu, rekao je. Ali što je dovelo do uboda, nije znao.

Mičela i njegovog psića nije bilo nigdje, stoji u dokumentima, prenosi “Fresno Bee“.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tešanj: U Cerovcu opljačkana vikendica

Prema zvaničnim informacijama MUP ZDK, u vremenskom periodu od...

Vozač povrijeđen nakon slijetanja vozila s ceste kod Zenice

Jedna osoba je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se...

Tragedija u BiH: Utopio se maloljetnik

U utorak 18. juna, u Jablaničkom jezeru utopio se...

Tešanj: Iz radne mašine u Vukovu ukradeno 200 litara goriva

Dana 17.06.2024. godine u 14,35 sati putem telefona dežurnom...