Kompanija Hifa-Oil donirala medicinski aparat Lječilištu Reumal Fojnica

/

Društveno odgovorno poslovanje je nešto o čemu bi u svome poslovanju trebale razmišljati sve kompanije, no djela su skupa pa ne daju svi doprinos društvu koji bi mogli.

Ipak svugdje, pa tako i u BiH ima dobrih primjera kompanija čija je poslovna politika da djela govore više od riječi.

Jedna od takvih kompanija je Hifa-Oil, najveći privatni naftni distributer u BiH, koja provodi društveno odgovorno poslovanje. Godinama ova kompanija financijski podupire različite projekte , sportskih klubova, važne kulturne i humanitarne događaje.

Na zvaničnoj stranici Lječiliste Reumal objavljen je status u kojem se uposlenici Reumala zahvaljuju  kompaniji HIFA OIL na uručenoj donaciji, te navode:

Slika može predstavljati u zatvorenom i tekst koji navodi '88 自'

“Donacija koju nam je uručio gospodin Izudin Ahmetlić je zasigurno pronašla pravo mjesto te će olakšati živote pacijentima i pomoći osoblju da kvalitetnije i lakše obavljaju svoj posao. U ime uprave Lječilišta Reumal, radnika, gostiju, te svoje ime, izvršni direktor Lječilišta Reumal Alija Mukača zahvalio se gospodinu Ahmetliću na prepoznavanju kvalitetnog rada, a posebno što je Ahmetlić i sam naš dugogodišnji gost te veoma dobro zna koliko će ova donacija biti od koristi našim gostima. Alija Mukača istakao je da ovaj dar ima još veću vrijednost, jer do njega je došlo neplanirano, tako što je gospodin Ahmetlić slučajno prisustvovao obuci radnika i kako to vrhunski menadžeri rade, u sekundi donio odluku da pokloni takav aparat. Medicinsku opremu BIOENERGO MASAŽER – “Zlatne rukavice“  koji je HIFA grupacija donirala bit će od izuzetne koristi našim gostima i tako će unaprijediti našu fizikalnu i wellness uslugu.”

Vlasnik kompanije HIFA OIL se zahvalio vrijednim uposlenicima Reumala što postoje.

Oni su za njega najbolji životni treneri zbog čega je i čest gost ovog lječilišta.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Svjetski dan slobode medija: Stanje u BiH samo se pogoršava

Svjetski dan slobode medija obilježava se danas, 3. maja....

Pacijenti opet bez terapije jer nema citostatika, evo šta kažu oni koji ih nabavljaju i plaćaju

Iz Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije Bosne i...

CIK, pored 7,4 miliona KM, traži još para za izbore

Centralna izborna komisija BiH (CIK) pisaće Ministarstvu finansija i...

Uključena i BiH: U 12 call centara razbijena kriminalna mreža koja se bavila prevarama

U akciji "Pandora", koju je podržao Europol, krajem aprila...